Kosárlabda

2015.10.29. 14:22

NB I/B: hazai vereség

Pápa – Hiába dolgozott ki előnyt a pápai csapat, vereséget szenvedett szezonbeli első hazai meccsén a kosárlabda NB I/B-ben.

Horváth Gábor

Motax KC Pápa–SMAFC

56:65 (15:14, 23:21, 11:16, 7:14)

Pápa. V.: Horváth, Sabáli, Németh. Concordia Motax KC Pápa: Bereczki 6, Horváth 3, Henrik 14, Ács 7, Szanati 16/3, Csere: Keresztes 6, Kutasi, Kacskó 4/3, Perger, Fülöp, Rédei, Vajda. Edző: Vajda József. A vendégek legjobb dobói: Berneczei 19, Török 14, Nagy 9.

Az első negyedben felváltva domináltak a csapatok, a vendég soproniak 7:0-val indítottak, de a játékrész végén már a Pápa vezettett. A folytatásban is jól játszott, előnyben volt a hazai csapat, a Sopron azonban szívósan tapadt ellenfelére. A harmadik negyedben ledolgozta hátrányát a vendégegyüttes, amely a végén nem engedte ki kezéből a győzelmet a sokat hibázó pápaiakkal szemben.

Vajda József: – Sajnáljuk, hogy két vereséggel kezdtük a bajnokságot, a folytatásban igyekszünk javítani és sokkal jobb teljesítménnyel kiszolgálni szurkolóinkat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!