Kosárlabda

2015.03.23. 12:45

NB I/B: megsérült a pápai edző

Budapest, Pápa - A játékvezető a meccs közben teljes erővel beleszaladt a pápai trénerbe, akinek így megsérült a válla. Öröm az ürömben, hogy a vendégek újra biztosan nyertek a férfi kosárlabda NB I/B-ben.

B. Virág Rita

MAFC II _Pápa

66:76 (10:22, 19:19, 17:17, 20:18)

Budapest, 100 néző. V.: Rácz, Csabai-Kaskötő, Józsa. MAFC II: Koncz 3, Timkó 10, Mocsán 2, Tursics 32/18, Vittay. Csere: Csapai 3/3, Mohai 4, Pápai 2, Dudás, Nikitin. Edző: Garai Péter.

Motax Concordia KC Pápa: Horváth A. 4, Keresztes 10, Henrik 6/3, Szanati 17, Kutasi 17/9. Csere: Ács 3, Hadnagy 9, Perák 10, Simon, Perger. Edző: Vajda József.

A vendégcsapat parádésan kezdett, Keresztes és Szanati kosaraival pillanatok alatt 7:20 állt az eredményjelzőn (8. perc).

A második negyedben a MAFC II minden erejét mozgósította és egész pályás letámadással rukkolt elő. Szerencsére a pápaiak állták a sarat, s a hazaiak minden kosarára volt válaszuk. A félidőben 29:41 volt az eredmény.

A Motax Concordia KC Pápa (a labdával Hadnagy) jó játékkal nyert és életben tartotta reményeit a négy közé jutásra
Fotó: Penovác Károly

A hamadik felvonásban a MAFC II próbált kapaszkodni, viszont a Pápa okosan tartotta előnyét Hadnagy kosaraival (27. perc: 38:54).

A záró játékrészben az addig is ragyogóan kosárlabdázó Kutasi még bevágott néhány hárompontost, és így biztos győzelmet szerzett a Pápa.

A vendég csapat okos, taktikus játékkal teljesen megérdemelten nyert a MAFC II otthonában.

Vajda József: - Örülök neki, hogy a MAFC II verekedős játékának az ellenszerét megtaláltuk és végig vezetve, biztos sikert arattunk. Remélem, jövő héten a Falco ellen ugyanígy folytatjuk.

A mérkőzés közben Vajda Józsefet is ápolni kellett, miután az egyik játékvezető véletlenül teljes erővel beleszaladt az oldalvonal mellett álló trénerbe. A szakvezető csúnyán megütötte a vállát, néhány hétig pihentetnie kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!