Kosárlabda

2015.04.29. 12:19

Harmadik meccsért utaznak Debrecenbe a pápaiak

Pápa - A feljutásra esélyes Debrecen otthonában ugyan nem a Motax Concordia KC Pápa alakulata az esélyes, de Vajda József tanítványai mindent megtesznek azért, hogy megszorongassák nagy nevű riválisukat.

B. Virág Rita

A férfi kosárlabda NB I/B felsőházi rájátszásában a Pápa hazai meccsen négy pontos vereséget szenvedett a Debrecentől. Az egyik fél két győzelméig tartó párharc második felvonása csütörtökön következik.

- Tisztában vagyunk vele, hogy nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, ám egyáltalán nem feltartott kézzel utazunk a cívisvárosba - kezdte Vajda József szakvezető. - Szeretnénk, ha harmadik mérkőzést játszhatnánk, ezért igen komolyan készülünk.

Keresztes Rafael vakbél műtétje után vállalja a játékot
Fotó: Penovác Károly

Érdekesség, hogy a Pápa idegenbeli mérlege sokkal jobb, mint a hazai, így az európai egyetemi bajnokságban Final Fourig jutó Debrecen nem veheti félvállról Vajda legénységet.

A pápaiak közül Keresztes Rafael még nem száz százalékos, de vállalni tudja a játékot a vakbél műtétje után. Szanati Mátyás azonban egy meccses eltiltást kapott két sportszerűtlen faultja után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!