Kosárlabda

2016.02.26. 19:42

Fehérváron is folytatni a nyerő szériát

Veszprém - A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém NB I/B-s férfi kosárlabda csapata vasárnap Székesfehérváron, az Alba Fehérvár-DKKA otthonában folytatná nyerő szériáját.

Piltman-Horváth Barbara

A fehérvári sereghajtókat nem lenézve, teljes erőbedobással készülnek a tabella utolsó helyezettje ellen a veszprémiek. A vendéglátók mindössze két mérkőzést nyertek eddig az idényben, az egyiket a Pécs, a másikat a Concordia Motax KC Pápa ellen gyűjtötték be. - Ellenfelünk bizonyította, hogy ha hagyják a saját játékát játszani, akkor teljesíteni is tud - mondta Mérész Csaba, a veszprémiek edzője. - Nem nézzük a tabellát, nem vesszük őket félvállról, mi minden bajnokira komolyan készülünk. Esélyesek vagyunk, de nehéz mérkőzésre számítunk. A találkozó elejétől azon leszünk, hogy kontrolláljuk a játékot, fontos, hogy minél inkább érvényesüljön az akaratunk. Vannak még tartalékaink - nyilatkozta az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!