Kosárlabda

2015.06.12. 12:25

Évadzárót tartottak a veszprémi kosarasok

Veszprém - Díjazták az idényben legjobb teljesítményt nyújtókat, illetve elbúcsúztatták a távozó játékosokat a HOYA Pannon Egyetem Veszprém idényzáróján.

B. Virág Rita

Ugyan a felnőtt alakulat nem éppen a várakozásoknak megfelelően szerepelt, hiszen csak tizedik lett a másodosztályban, azonban az utánpótlás csapatok nagyszerűen helyt álltak egész évben, így összességében nem volt ok a szomorkodásra az évadzárón.

Az eseményen Naményi Miklós ügyvezető is a tehetséges és eredményes fiatalokat méltatta.

A 2014/15-ös esztendőben a legeredményesebb edzőnek Petőfi Lajost választották meg az egyesület elöljárói. Az elismerés teljesen megérdemelt, hiszen az U11-es csapattal régóta várt sikert ért el, 200 alakulat közül a legjobb húsz közé jutott.

A felnőtteknél a legeredményesebb játékosnak Kámán Tamást (jobbra) választották meg, Kovács Bálint pedig az U11-eseknél lett a társaság legjobbja a klub elöljárói szerint. Fotó: Komlósi Péter

Az U11-es alakulatnak Kovács Bálint, az U12-esnek Ármós Dániel, az U14-esnek Kupcsik András, az U16-osnak Szűcs Péter, az U18-asnak Szeifert Zalán, az U21-esnek pedig Takács András lett a legjobb szezonbeli játékosa. Az NB I/B-s csapat MVP-je Kámán Tamás lett.

Elköszöntek a távozó játékosoktól is: Nagy Róberttől, Gáll Dominiktól és Fekete Csabától, illetve a még februárban felmentett Petőfi Árontól.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!