Kosárlabda

2016.01.28. 16:15

Bíznak benne, hogy baja lesz a Bajának

Pápa - A sorminta szerint most pápai győzelem következik: Baja-Concordia Motax rangadót tartanak a kosárlabda NB I/B-ben.

B. Virág Rita

Az elmúlt héten végig kiélezett, játékvezetői bakiktól sem mentes mérkőzésen 67:78-ra kikapott hazai pályán a Pápa az Oroszlánytól.

- Sikerült feldolgoznunk a múlt heti fiaskót. Mivel a srácok mindent megtettek a győzelemért, ezért azt gondolom, mindnyájan a tükörbe tudunk nézni - fogalmazott Vajda József, a pápaiak mestere, aki a soron következő, Baja elleni derbin fel van függesztve, helyette pedig Vajda Balázs és Benedek Szabolcs irányítja majd a társaságot.

A pápai kosarasok (középen Vajda edző) Baján vendégeskednek
Fotó: Penovác Károly

- Sajnos a fiatalok közül egyedül Bereczki Márkra számíthatok, aki a múlt héten betegeskedett, így erőnlétileg még utol kell érnie a többieket. A fiatalok kötelező szerepeltetésével lesznek gondjaink. Jó hír viszont, hogy Puszta Dávid újra harcra kész. Remélem, meggyűlik a Baja baja velünk - összegzett Vajda József edző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!