Kosárlabda

2015.03.25. 14:14

NB I/B: a nyolc közé jutást már sikerült teljesíteni

Pápa - Két forduló maradt a férfi kosárlabda NB I/B alapszakaszából, s bár jelenleg úgy tűnik, a Motax Concordia Pápa teljesítette a nyolc közé jutást, semmit sem bízna a véletlenre és a hátralévő két meccset is behúzná.

B. Virág Rita

A legutóbbi fordulóban Vajda József tanítványai meggyőző magabiztossággal nyertek idegenben, a MAFC II ellen (66:76). Pénteken hazai pályán pedig esélyesként fogadják a szombathelyi Falco II alakulatát (kezdés: 17.45 óra).

Az ősszel a Pápa idegenben 76:70-re nyert Szombathelyen. Ezt felvetve Vajda József edzőnek, csak annyit mondott, bár ilyen egyszerű lenne a sport.

- A Falco az elmúlt időszakban hatalmas fejlődésen ment keresztül. Rengeteg mérkőzést játszott, hiszen a fiatalok az utánpótlás bajnokságokban is érdekeltek. Az agresszív védekezése mindenképp figyelemre méltó, amire mindenképp szeretnénk ellenszert találni - magyarázta a tréner.

Vajda József hozzátette, a hátralévő két meccset szeretnék behúzni. Az elsődleges célt, a nyolc közé jutást teljesítették, s bár még a négy is elérhető körbeverésekkel, nem foglalkoznak mások eredményeivel. Magukra figyelnek, aztán lesz, ami lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!