Kézilabda

2015.12.08. 13:09

Visszavágna a Balatonfüredi KSE

Balatonfüred - Visszavágna a hazai pályán elszenvedett fájdalmas vereségért a Balatonfüredi KSE, amely szerdán idegenben lép pályára a kézilabda NB I-ben.

Horváth Gábor

Szerdán folytatja nagy menetelését a Balatonfüredi KSE, amely remek szériában van: a harmadik helyen álló együttes sorozatban négy bajnoki mérkőzést nyert meg, s eközben a Magyar Kupában is továbbjutott a Komló kiejtésével. Legutóbb, szombaton a szintén felsőházi helyen álló Vácot leckéztette a BKSE, a fürediek könnyedén, 35:28-ra nyertek a szorosabbnak várt összecsapáson.

- Jól játszottunk, koncentráltak voltunk az egyébként remek erőt képviselő vendégek ellen - nyilatkozta a Naplónak Csoknyai István. A Balaton-partiak szakvezetője kiemelte, mindenki játéklehetőséget kapott, s így is sikerült simán behúzni a meccset.

Most az a Balmazújváros következik, amely szeptemberben meglepetésre mindkét pontot elvitte Balatonfüredről, Füzesi Ferenc tanítványai akkor 23:22 arányban bizonyultak jobbnak a házigazdánál. - Igencsak fájó vereséget szenvedtünk, lassan, körülményesen játszottunk, s erre ellenfelünk vérszemet kapott. Most szeretnénk javítani, szerencsére mindenki egészséges, jó formában és jó hangulatban várjuk a találkozót - fogalmazott az edző, aki hangsúlyozta: a felsőházi rájátszásért harcoló balmazújvárosiak kemény ellenfelek. Oda kell figyelni, mert csapatára a hosszú utazás után telt házas kis csarnok, felfokozott hangulat vár. A találkozó 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!