Kézilabda

2015.09.08. 15:40

Tévés meccset játszik a Füred

Szerdán újabb mérkőzés vár a Balatonfüredi KSE csapatára a kézilabda NB I-ben. Az ellenfél meglepően jól szerepelt eddig a bajnokságban.

Horváth Gábor

A Váci KSE vendége lesz szerdán a Balatonfüredi KSE, amely pillanatnyilag vezeti az élvonal tabelláját. A Balaton-partiak mind a három bajnoki meccsüket megnyerték, legutóbb hazai pályán a Komlóval szemben diadalmaskodtak magabiztosan (31:25).

– A győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. A szünet előtt sikerült komoly előnyt kidolgoznunk, igaz, a második félidőben kicsit belealudtunk a találkozóba – emlékezett vissza kérésünkre Csoknyai István.

A BKSE szakvezetője kiemelte: a lényeg az, hogy megvan a két pont, és nyugodtan készülhetnek a következő megmérettetésre.

– A váciak eddig figyelemfelkeltő eredményeket értek el. Nyertek Balmazújvárosban és Orosházán, a Cegléd ellen pedig döntetlent játszottak. Ez kívülről nézve meg-lepő lehet, a játékosállományukból kiindulva viszont egyáltalán nem az. Vetélytársunk jól erősített, két gyors szélsője van, valamint átlövő- és kapusfronton sem áll rosszul. Persze mi is jó formában vagyunk, a két pont megszerzése lesz a célunk – fogalmazott a szakember.

Csoknyai István valószínűleg nem számíthat a sérüléssel bajlódó Győri Mátyásra, a többiek egészségesek.

A televízió által is közvetített összecsapás 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!