Pokoli hangulatra számítanak

2015. november 27., 19:06 szerző: B. Virág Rita fotós: Penovác Károly
komment
Balatonfüred – A hat forduló óta veretlen Komlóhoz látogat a Balatonfüredi KSE szombaton a férfi kézilabda NB I-ben. Az előző fordulóban a BKSE sima győzelmet könyvelhetett el, 31:23-ra nyert az Eger ellen.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

– Az első félidőben kiválóan kézilabdáztunk, ott meg-alapoztuk a két pont megszerzését. A második játékrész-ben már több hibával játszottunk, de a két pont megszerzése így sem jelentett akadályt – összegzett Csoknyai István, a Balatonfüredi KSE szakvezetője.
A balatoniak szombaton viszont már nem számíthatnak sétagaloppra, hiszen a kiváló formában lévő Komlóhoz utaznak. A Baranya megyei társaság, bár év elején botladozott, mára viszont csapattá érett, és egy döntetlen után sorozatban hatszor is győztesen hagyta el a pályát.

Csoknyai István kihangsúlyozta, Komlón mindig pokoli hangulat fogadja az ellenfeleket, ők is frenetikus hazai buzdításra számítanak. Mivel mindkét alakulat számára fontos a diadal megszerzése ahhoz, hogy a felsőházba jusson a rájátszásban, ezért kiélezett, izgalmas összecsapásra van kilátás.

Csoknyai István (jobbra) kőkemény csatára számít Komlón
Fotó: Penovác Károly


– Remek formában van a Komló, de úgy vélem, mi sem panaszkodhatunk. Szerencsére a sérültjeink rendbe jöttek, mindenki egészséges, komplett csapattal vágunk neki a kirándulásnak. Alaposan felkészültünk, kielemeztük a nyolc légióssal felálló riválist, és természetesen a győzelem a célunk – fogalmazott a szakvezető.

A BKSE szombat után kedden is összeméri erejét a bányászvárosiakkal, akkor a Magyar Kupában a nyolc közé jutásért találkozik vele, és szintén Komlón rendezik a találkozót.

B. Virág Rita

2015. november 27., 19:06 szerző: B. Virág Rita fotós: Penovác Károly

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...