Kézilabda

2015.10.11. 16:49

NB I/B: öt gólt pazarolt el a VKSE

Megye körkép – Megyei rangadót tartottak a férfi kézilabda NB I/B-ben, ahol a Várpalota nem tudta feltartóztatni a fiatal, feltörekvő veszprémieket. Az újonc VKSE megint komoly előnyt pazarolt el, ám most a pontszerzés sem sikerült, kikapott Vecsésen. A BKSE U23 viszont idegenben aratott értékes, taktikus győzelmet.

B. Virág Rita

Vecsés-Veszprémi KSE

29:27 (13:18)

Vecsés, 100 néző. Veszprémi KSE: Szász – Pásztor 4 (2), Marton 3 (2), Kisék B. 1, Kovács 7, Szobol 9, Végh 1. Csere: Csíki (kapus), Kurucz 1, Heiczinger 1, Tarlós, Gulás, Márkus. Edző: Zsigmond György.

Remekül kezdte a mérkőzést a Veszprémi KSE: a jó védekezésnek és kapus teljesítménynek köszönhetően fokozatosan meglépett a vendég együttes. A sokat futó, könnyű gólokat szerző bakonyi egység megnyugtató előnnyel vonulhatott a pihenőre.

Fordulás után aztán jött a szokásos veszprémi stop: a Vecsés három perc alatt felzárkózott, egy 4:0-ás rohammal 17:18-ra alakította az állást.

Szász és Csíki sem találkozott sokat a labdával, de ebben a védelem is ludas volt. A Vecsés persze vérszemet kapott és nemcsak egyenlített, hanem nagy csatában megszerezte a győzelmet.

Százhalombatta-BKSE U23

24:28 (7:12)

Százhalombatta, 200 néző. V.: Bujdosó, Mihály: Balatonfüredi KSE U23: Kis - Déber 4, Kátai 4, Deák 3, Mátó 2, Vasvári 4, Lestál 4. Csere: Nemes 1, Vágner 1, Máthé 2, Szilágyi 3. Edző: Kárpáti Krisztián.

Az első tíz percben fej-fej mellett haladtak a csapatok. Aztán átállt két beállóra a Balatonfüred és ennek, illetve az összeszedett védekezésnek köszönhetően sikerült öt-hat góllal meglépni.

A második félidőben a balatoniak védekezése pontatlanabbá vált, de a támadó szekció továbbra is lendületes, élvezetes játékot produkált, így a hazaiak nem tudtak felzárkózni. Nagy csapatmunkával, a taktikai fegyelmet betartva fontos sikert ért el a BKSE U23.

VBSK-MKB U23

25:34 (12:17)

Részletek később a megyei rangadóról.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!