Kézilabda

2015.05.21. 15:59

Mikler Roland az év legjobb igazolása

Veszprém - A Handball Planet című kézilabdás szaklap minden évben kiválasztja az idény legjobb igazolásának számító játékosokat. A tízes lista első helyét a 2014/15-ös szezonban Mikler Roland, a veszprémi férfi kézilabda együttes kapusa foglalja el.

B. Virág Rita

A Handball Planet szerint a magyar válogatott kapus oroszlánrészt vállalt abban, hogy csapata az idén is bejutott a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé, a Final Fourba.

Érdekesség, hogy a lista második helyén Dean Bombac, a Pick Szeged irányítója áll, aki az Aix alakulatától érkezett a Tisza-parti gárdához. A listán találjuk az exveszprémi Zarko Sesumot is, aki a Rhein Neckar Löwen együttesétől igazolt az A Goppingenhez.

A tízes lista: 1. Mikler Roland (Szeged-Veszprém), 2. Dean Bombac (Aix-Szeged), 3. 3. Sander Sagosen (Haslum – Aalborg), 4. Kevynn Nyokas (Chambery – FA Goppingen), 5. Miha Zarabec (RK Maribor – RK Celje Pivovarna Lasko), 6. Petar Nenadic (Wisla Plock – Fuchse Berlin), 7. Yann Genty (Cesson Rennes – Chambery), 8. Žarko Šešum (Rhein Neckar Lowen – FA Goppingen), 9. Rodrigo Corrales (Huesca – Orlen Wisla Plock),

10. Alexander Simicu (HCM Constanta – HSV Handball).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!