Kézilabda

2016.02.22. 18:12

Eltört a füredi kézis lába!

Balatonfüred - Súlyos sérülést szenvedett a balatonfüredi kézilabdás.

B. Virág Rita

Hallotta a reccsenést Bendó belépője után Nemes Richárd, a Balatonfüredi KSE beállója. A sérülés a BKSE U23-as alakulatának NB I/B-s mérkőzésén történt, ahol a hazaiak óriási meglepetésre és nagyszerű bravúrt végrehajtva 25:24-re legyőzték a listavezető Budakalászt (egykori Szentendrét).

Az egykori NB I-esekkel és válogatottakkal megerősített Budakalász végig túlzottan keményen védekezett, így próbálva féken tartani a fiatal balatoniakat. Aztán Bendó sportszerűtlen megmozdulása után  súlyos sérülést szenvedett a junior válogatott játékos Nemes Richárd. Bendó belépőjét követően látszott, Nemes nem véletlenül veri a padlót, az ifjú kézilabdást hárman támogatták le. Később kiderült, szárkapocs csonttörést szenvedett, amelyet muszáj megoperálni, mert elmozdult a csont. Talán már a héten sort keríthetnek az operációra, Nemes lábát Budapesten műtik. A beálló az idén valószínűleg már nem játszhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!