Kert

2016.05.24. 12:57

Kié a legszebb kert? Várjuk olvasóink jelentkezését a versenyre

Veszprém – Lapunk idén is keresi a megye legszebb kertjét. Amennyiben olvasóink úgy érzik, hogy az övék jó eséllyel pályázhat e címre, kérjük, jelezzék.

Tóth B. Zsuzsa

A Legszebb kert verseny népszerű megmérettetés megyénkben. Az első helyezettek értékes jutalmakat vehetnek át, amellett lapunk is bemutatja a tíz legszebb portát fényképekkel. A verseny résztvevőinek kertjeit szakértő bírálja el. Az első tíz helyezett kertjét keddenként a Szép otthon mellékletünkben mutatunk majd be. Azt követően olvasóink voksolhatnak a lapunkban megjelenő szavazószelvényen a dobogós helyezettekre. Tehát akinek a környezete szép, gondozott, az jelentkezzen lapunknál június 5-ig.

Kérjük, a kertről küldjenek fényképet e-mailben a [email protected] címre, vagy postai úton a Napló szerkesztősége címére: 8201, Veszprém, Pf. 1384-es címre. Kérjük, írják meg postacímüket és telefonszámukat, hogy elérhessük önöket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!