Keresési eredmények

Találatok a "Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola" kifejezésre: 5 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Érzékenyítő órán vettek részt a Közgáz tanulói

2015. november 12., csütörtök 07:34

Veszprém – Rendhagyó esélyórán ismerkedhettek meg a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola dísztermében 9–10. osztályos diákok a vakok és gyengén látó polgártársaink hétköznapi életével, napi küzdelmeivel.

hozzászólás

Szívvel-lélekkel végzett hivatás

2014. február 10., hétfő 06:50

Veszprém - Mesél a múlt, és vele együtt mesél id. Szathmáry Árpád tanár úr is. A könyvtárba menet a folyosó falain sorakozó, megkopott, régi tablókra mutat. Közben büszkén mesél volt tanítványairól, kollégáiról, a Közgázban eltöltött, emlékekkel teli hatvan évéről.

hozzászólás

Nyakas versmondók

2011. március 02., szerda 15:36

Veszprém - Tizenkilenc diák vett részt a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola által szervezett versmondó versenyen.Nyakas János tiszteletére volt tanítványai 1995-ben hoztak létre egy alapítványt, ami azóta támogatja a szavalóverseny megrendezését.

hozzászólás

Tehetséggondozási hálózat

2010. október 25., hétfő 18:02

Veszprém - A tehetséggondozási hálózat kiépítésére két veszprémi középiskola 19 millió forintot nyert.

hozzászólás

Sikeresek a pénzügyi ügyintézők

2010. május 27., csütörtök 21:29

Veszprém - Felmentést kaptak a vizsgarészek alól, illetve jutalomkönyvet, oklevelet és emlékérmet vehettek át a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola diákjai az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...