Kemenesszentpéter

2016.08.29. 17:02

Fegyverek, csikós bemutató és tánc a falunapon

Kemenesszentpéter _ Igazán sokszínű eseményt tudhatnak maguk mögött a helyiek: a csikós bemutatótól a fegyvereken át az ének és a tánc sem hiányzott a kemensszentpéteri falunapról.

Polgár Bettina

A rendezvény délelőtti programjainak a helyi kultúrház adott otthont, ahol Gerbert Judittal ringató fogadta a falunapra ellátogatókat, majd kiállítás nyílt a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ szervezésében, valamint helyi kézműves termékek bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők.A további programok helyszínéül a sportpálya szolgált. A falunap megnyitóját követően bohócműsor szórakoztatta a közönséget, majd a zenés-táncos produkcióké volt a főszerep.

Fotó: Kemenesszentpéter önkormányzata

Fellépett a Kemenesszentpéteri Nefelejcs Asszonykórus, a Kemenesszentpéteri Bíborvirág Néptánccsoport, az Anti együttes, Pethő Gábor és táncpartnere, valamint a Kredenc együttes. A jóízű vacsorához Rugli Béla biztosította a zenei kíséretet, majd a tombolasorsolást követően utcabállal zárult a falunap.A színpadi produkciók mellett többek között csikós bemutató, katonai fegyverek bemutatója, egészségügyi állapotfelmérés, légvár és kézműves-foglalkozás is biztosította a különböző korosztályok számára a felhőtlen kikapcsolódást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!