Ingatlanbazár

2 órája

Hatalmas, még alakítható ház keresi új tulajdonosát

Veol.hu

Ha nagy házra, és még nagyobb telekre van szüksége, mindenképpen nézze meg ezt az ingatlant! Szerkezetkész, de tud még játszani a falakkal is pár helyen. Csak a gáz nincs bent. A telek akkora, hogy abban biztosak vagyunk, nem akar majd 10 ezer négyzetméteren füvet nyírni. Cserébe állatokat tarthat, vagy növényeket termeszthet, vagy saját erdő alakíthat ki. Ha békés, természetközeli életre vágyik, nézze meg, hátha, inspirálni fogja!

 

“Veszprém megye, Csehbánya településen 10664 nm-es belterületi telek szerkezetkész házzal eladó.

A terület természeti környezetben, a falu elején található, közvetlen a buszmegálló mellett, ahonnan mesés panoráma nyílik a környező tájra.

A terület megosztható!

A telek méretéből, és elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas természetközeli tevékenységek folytatására, gazdálkodásra, de befektetési célra is kiváló lehetőség.

A telken belül a közművek közül bevezetésre került a csatorna, az ivóvíz, és az áram. A területen található egy szerkezetkész épület, egyes részei már aljzatbetont is kaptak, a tetőtérbe a lépcső már betonozásra került. Ajtók, ablakok még nincsenek. A vízvezeték már az épületben van. A képek között található egy tervezett alaprajz, de mivel válaszfalak csak részben kerültek felfalazásra, az épület belső tere az új tulajdonos elvárásai szerint variálhatók.

 

Az épület hátsó részében garázs vagy raktár is kialakítható. A település zsákfalu, így az átmenőforgalom nem terheli a községet. Távolságok: 8-as út: 5 km Veszprém: 25 km Ajka: 16 km Pápa: 32km Balaton: 40km.“[...]

További ingatlanokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!