Ingatlanbazár

2024.06.30. 07:00

Nagy telekkel, ligettel főkajári családi ház!

Nagy telek, pince, kazánház, gazdasági épületek, és egy részben felújított pajtán kívül még egy belülről teljesen felújított családi ház lehet az Öné, ha úgy dönt, megveszi ezt az ingatlant. 3 5 szoba, cserépkályha, és egy csodás liget lehet a birtokában, és mindezért nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia. Nézze meg a képeket, és döntsön hamar, mert valószínűleg másnak is tetszeni fog, nagyon!

Veol.hu

“ELADÓ BALATONFŐKAJÁRON 90 négyzetméteres, 4 szobás, 70 százalékban felújított, kő és téglaépítésű családi ház. Külső felújítása még nem történt meg, a tetőszerkezete ép.

 

A házban:

-3 szoba (9,8 m2;18,5 m2;8,4 m2),

-1 félszoba,

-egy 16 m2-es konyha,

-egy 9,6 m2-es folyosó,

-és egy 4,2 m2-es fürdő található.

A fűtést egy vegyes tüzelésű kazán, és egy CSERÉPKÁLYHA biztosítja. A házban mindenhol új nyílászárók vannak, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátva.

A víz-, és csatornarendszer 4 éve lett felújítva, az áramhálózat korszerűsítése szintén ekkor történt meg.

Pince, kazánház, gazdasági épületek, és egy részben felújított pajta van még a telken. A telek 1100 m2, ligetes, rendszeresen ápolt. A kertben többféle gyümölcsfa található, például cseresznye, körte, alma, dió, meggy, és szilva.

Balatonfőkajár 4 km-re van a Balatontól, közvetlen lejáró van az M7-es autópályáról, vadonatúj kerékpárút készült Budapest-Balatonakarattya nyomvonalon. Veszprém 27, Székesfehérvár 30, Siófok 18 km távolságra vannak. A faluban iskola, óvoda, gazdabolt, új egészségház, gyógyszertár és sokféle szolgáltatás található.

 

Olyan vevő jelentkezését várjuk, aki természetes környezetben szeretne élni, mert itt a kerten és a gyümölcsösön kívül állattartással is foglalkozhat.”[...]

További ingatlanokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!