Horoszkópok

2016.02.05. 12:37

Napi horoszkóp - Váratlan románcra számíthat a Rák

A hétvége folyamán egy pillanatra sem lankadhat a Kos figyelme.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - A hétvége folyamán most egy pillanatra sem lankadhat a figyelme, mert egy nagyon fontos feladat kellős közepén van éppen. Önnek a hét eleje fog majd pihenéssel telni.

Bika (április 21.-május 20.) - Legszívesebben feladná a küzdelmet, de sajnálja az eddig beleölt időt. Talán a hétvége fordulópont lehet abban a tekintetben, hogy eldönti végre, mit is szeretne!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Nem éppen a legjobb híreket kapta, és hirtelen nem is tudja, mihez kezdjen. Amíg viszont nem dőlt el a dolog, addig van esélye megváltoztatni az események alakulását. Csak hinnie kell!

Rák (június 22-július 22.) - Ha ön jelenleg egyedülálló, akkor egy váratlan románc kavarhatja fel az állóvizet. Nem lenne célszerű hosszú távra gondolkodni, de csakis magán múlik, hogy mit hoz ki a dologból!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Igen komoly kritikát vágtak a fejéhez a minap, amit még kicsit emésztenie kell. Azonban az semmiképpen sem megoldás, hogy inkább nem beszél az illetővel. Sőt, hálával tartozik!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Régen kedveztek ennyire a dolgok önnek, mint most. Érdemes hát meglovagolni a helyzetet, és jelentős előnyre szert tenni, hogy az ínségesebb időkben is legyen miből építkezni!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A legrosszabb, amit tehet, hogy lebecsüli magát, és mások mögé helyezi a saját érdemeit. Keményen megdolgozott a sikereiért, amik igenis nagy sikerek!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ismeretlen terepre tévedt, még maga is keresi a helyét. Ne legyen hát rest elfogadni mások segítségét, mert lehet, hogy kicsit tapasztaltabbak az ilyen szituációkban.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ha jelenleg úgy érzi, hogy nem boldog, akkor el kellene gondolkodni a hétvége folyamán, hogy min kellene változtatnia ahhoz, hogy ez megváltozzon!

Bak (december 22.- január 20.) - Nem szeretne megvezetni egy önhöz közel álló személyt, de nincs más választása, mint füllenteni neki. Az ő érdekében teszi, mert úgy gondolja, a kegyes hazugság belefér!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Szinte viharok dúlnak a lelkében, rendkívül érzelmesen reagál ma mindenre. Ilyenkor nem árt vigyázni, nehogy nagyon elvigye az embert a szíve egy bizonyos irányba!

Halak (február 21.- március 20.) - A hétvégén lesz alkalma kicsit leülni és átgondolni a dolgait. Különösen a pénzügyeit veszi majd górcső alá, és örömmel nyugtázza, hogy jóval előrébb jár, mint tervezte.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!