Horoszkópok

2017.01.16. 21:24

Napi horoszkóp - Az Oroszlánnak ma rengeteg dolga akadhat

A Skorpiónak egy kényes üggyel kapcsolatban kell igazságot tennie.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Ha a kapcsolatában sok a ki nem mondott probléma, és az elnyomott feszültség, akkor számíthat rá, hogy ma mindez a felszínre fog törni. Álljon a sarkára és nézzen vele szembe!

Bika (április 21.-május 20.) - Olyasvalaki részéről érheti ma támadás, akitől a legkevésbé várta volna. Lehet, hogy nem szándékosan, de ne reagálja túl a helyzetet. Ráér később tisztázni a problémát.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ráérősen telik a napja, hiszen már jó előre előkészített mindent. Jó érzéssel tölti el, hogy kapkodás nélkül dolgozhat. Délután még szórakozásra is lesz lehetősége!

Rák (június 22-július 22.) - Ma a tapintatosságé a főszerep! Ön nagy lelki érzékenységről tehet tanúbizonyságot egy konfliktusban, amibe talán kívülállóként keveredik bele. Sikerül is elsimítania a problémát.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ma rengeteg dolga akadhat, még szerencse, hogy váratlan segítsége is lesz a mai napon. Ne csináljon ego-kérdést a dologból, és most az egyszer adja át az irányítást másnak!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Annyi feladata halmozódott fel, hogy azt sem tudja, mivel kezdje elsőként. Üljön le, és egy kávé mellett írja össze a teendőit. Délutánra már sikerül úrrá lennie a káoszon.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A Hold a Mérleg jegyében áll, kedvezőtlen fényszögben a Merkúrral. A magánéletében sem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan szeretné. Egy bögre citromfű tea segíthet.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egy kényes üggyel kapcsolatban önnek kell igazságot tennie. Az efféle szerepeket nehezen vállalja fel. Szerencsére sikerül diplomatikusan letudnia a dolgot.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma csak kerülő úton érhet el sikert, meglehetősen elfárasztja a folytonos újratervezés. Menjen haza egy kicsit korábban a munkából! A mai napból a kevesebb is elég lesz...

Bak (december 22.- január 20.) - A bolygók megfázást, betegséget jeleznek. Ha rosszul érzi magát, mindenképp menjen el az orvoshoz, és feküdje ki a betegséget. Most értelmetlen lenne túlerőltetnie magát.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Jobban kordában kellene tartania az érzelmeit. Ha nem kedvel valakit, akkor az sajnos nagyon is látványosan kiül az arcára... Pedig jobb lenne, ha kicsit alkalmazkodóbb lenne.

Halak (február 21.- március 20.) - Sajnos nem sikerül elkerülnie egy veszekedést, pedig ön is tudja, hogy jobb lenne nem belemenni a parttalan vitába. Valószínűleg igaza van, de most nem tud győzedelmeskedni.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!