Horoszkópok

2017.04.12. 15:02

Napi horoszkóp - Az Oroszlán remek napra számíthat

A Szűznek sok flörtben, kalandban lehet ma része

Kos (március 21.-április 20.) - Ez álmai napja lehet, ami igazán önre fér már. Végre kedvező fordulatot vehetnek dolgai. Az ötletek is elözönlik, teremtő fantáziájának szinte semmi sem szab gátat.

Bika (április 21.-május 20.) - A Hold napközben már a Skorpió jegyében fog járni. Ebben az időben napirendre kerülhetnek a korábban megkezdett projektek, a családi vállalkozás szélesítésének kérdései.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ha ön otthonról végzi a munkáját, akkor most komoly sikereket könyvelhet el. Kissé bizonytalannak tűnik ma, ami a közlekedésben okozhat igazán nagy kellemetlenségeket.

Rák (június 22-július 22.) - A Hold a Skorpió jegyében jár. A szerencse kedvezhet az olyan ügyeknek, amelyekkel valamiképpen kapcsolatban vannak a szülővárosával vagy a rokonságával.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Remek napra számíthat, főleg, ha szeret szerepelni - az Oroszlán szülötte lévén valószínűleg nem ódzkodik a nyilvánosságtól... Ma nagy sikert érhet el.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Sok flörtben, kalandban lehet ma része. Tisztázza előre, hogy ez most csak kaland vagy komoly vonzalom! Az üzleti ügyei is kedvező fordulatot vehetnek.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ha állásváltoztatást tervez, akkor ma szerencséje lehet. Olyan lehetőséget kaphat, ami kivételesen jó feltételeket biztosítana. Ragadja meg a szerencséjét!

Skorpió (október 24.-november 22.) - A Hold a Skorpió jegyében látható, ez az ön anyagi javait jelzi. Ma törekednie kellene arra, hogy a vállalkozása (ha van ilyen) több gyakorlati hasznot hozzon.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Eredményes napja lesz! Koncentráltan tud dolgozni, ezért minden feladatot el tud végezni, nyugalomban töltheti az ünnepet a családjával! A szerelemben is szerencsés lesz.

Bak (december 22.- január 20.) - Ha nem vigyáz, hamarosan azon kaphatja magát, hogy a bankszámlája alaposan megcsappan. Vizsgálja felül a pénzügyi szerződéseit, és esetleg ütemezze át az adósságait.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Anyagi gondjaiból most a párja húzhatja ki végre. A hatás ugyan csak átmeneti, de most minden segítség jól jön. Legalább nyer egy kis időt, hogy végiggondolhassa a terveit!

Halak (február 21.- március 20.) - Jöhet valaki, aki fenekestül felforgatja az érzelmi életét. Éppen ezért, ha önnek már van párja, és elégedett is a helyzetével, akkor bánjon most óvatosan az új ismeretségekkel!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!