Horoszkópok

2017.01.04. 11:08

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma mindennel elégedett lehet

A Kosnak egy közelgő út köti most le minden figyelmét.

Heffler Péter

Kos – Egy közelgő út köti le most minden figyelmét, mert szeretné, ha minden flottul menne, és nem lenne semmi fennakadás. Ha ez megnyugtatja, akkor szánjon rá minél több időt!

Bika – Ma úgy érzi, hogy minden a legeslegnagyobb rendben van ön körül. Jegyezze meg, hogy pontosan miképpen érte el ezt az állapotot, és próbálja ismételni. Ön érdeke!

Ikrek – Valakin mindenképpen segíteni szeretne, de ennek nem feltétlenül kell lennie anyagi támogatásnak. Elég egy jókor kimondott jó szó, megerősítés valamiben.

Rák – Most sok feladatkört maga végezhet el, úgymond szabad kezet kap az irányításban. Elhatározta, hogy megmutatja, erre a munkára teremtették. Mindent bele!

Oroszlán – Ma mindennel elégedett lehet, minden a tervei szerint alakul. Ha valaki ezt mégis megbolygatná, nagyon gyorsan és határozottan tesz rendet. Nem ismer pardont!

Szűz – Nem szabad túlhajtania magát máris. Inkább ossza be az erejét egy maratoni távra, semmint ellője az összes puskaporát egy sprinten. Nagyobb távlatokban kell gondolkodnia!

Mérleg – Ön az a típus, aki nem igazán hisz a véletlenekben, és soha semmit nem is bízik a vakszerencsére. Akkor teljesen nyugodt, ha minden dolgot kézben tarthat.

Skorpió – Előrelépés lóg a levegőben, ami lehet munka, párkapcsolat, vagy csak egy fontos feladat. Bármi is legyen az, örülni fog a változásnak, mely láncreakciót indíthat el!

Nyilas – Előnyére válnak az érzései, de valaki könyörtelenül kihasználhatja őket. Jól gondolja meg, hogy kiben bízik, és kiben nem. Inkább ne áruljon el most semmit sem magáról!

Bak – Mindenkinek szíve joga elmondania a véleményét, de azért bizonyos keretek között. Ha ön éppen beolvasna ma valakinek, azért a stílusra figyeljen. Ne legyen szégyellni valója!

Vízöntő – Szeretne mindenképpen megvenni valamit, de tudja, hogy most nem engedheti meg magának. Komoly dilemmában van, mert kölcsön is kérhetne. Ez viszont rossz ötlet!

Halak – Ön mindig intenzíven éli meg az új élményeket. Egy jó hír képes az egekbe emelni, míg egy rossz pedig nagyon mélyre tudja taszítani. Ezzel muszáj kezdenie valamit a jövőben!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!