Horoszkópok

2017.02.03. 18:53

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma merész változtatásokat vihet véghez

A Bikát most onnan érheti támadás, ahonnan a legkevésbé várta.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Mars már a Kos jegyében áll. Ez mindenben erősíti önt, még azt is sikerül elintéznie, amihez eddig semmi kedve sem volt. A hétvégén szánjon időt az édes semmittevésre is.

Bika (április 21.-május 20.) - Most onnan érheti támadás, ahonnan a legkevésbé várta. Gyűrje le rossz érzéseit. Egy percig sem kétséges, hogy képes lesz jól dönteni. A párja ön mellett áll a családi konfliktusokban is.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ha családi születésnapot ünnepelnek, akkor vállalja magára a szervezést, vendéglátást. Remekül sikerül minden, és boldogan zsebelheti be a főztjéért a bókokat.

Rák (június 22.-július 22.) - Most fogékonyabb a megfázásos betegségekre és egyéb fertőzésekre. Kerülje a nagyobb fizikai erőfeszítést igénylő munkákat! A délutánt töltse olvasgatással, pihenéssel.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Merész változtatásokat vihet véghez, de bátornak kell lennie. Magánéleti ügyei kerülnek előtérbe, és szerelmi élete is kiteljesedik. A párját is avassa be a terveibe.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A csillagok igen melankolikus hangulatot jeleznek. Ne engedje, hogy ez a személyes ügyeire is kihasson. A fontos döntéseket bízza az önhöz legközelebb álló személyre.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Egy gond hosszú ideje nyomja a vállát, de mára kiderül, hogy nem olyan nagy a baj, mint képzelte. Megkönnyebbülten fellélegezhet. Este kapcsolódjon ki a barátaival.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ha van valaki, aki iránt különösen vonzódik, tegye meg ma a kezdő lépést. A Mars a Kos jegyében áll, így ez a románc igen viharosnak ígérkezik, de sok boldogságot is ad.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nyugalmas napra számíthat. Kissé zárkózottabb a megszokottnál, de ez végül is hasznára válik. Kitűnő ötletek jutnak eszébe, amelyeket véghez is visz.

Bak (december 22.- január 20.) - Egy összejövetelen lehet, hogy páran önnek támadnak. Küzdjön meg az igazáért! Ha felveszi az odadobott kesztyűt, végül meghitt beszélgetéssé szelídülhet a vita.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Jó híreket kap a barátaitól, és egy kis kikapcsolódásra is lehetősége adódik. Ha születésnapot ünnepel, akkor biztos lehet benne, hogy tökéletes meglepetésről gondoskodik a párja!

Halak (február 21.- március 20.) - Rendkívül jó a problémamegoldó képessége, és ezért többen kikérik tanácsát. Segítsen, de ne erőltesse senkire a saját elképzelését. Lazítson, szórakozzon a hétvégén.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!