Horoszkópok

2016.09.27. 14:15

Napi horoszkóp - Az Oroszlán legyen figyelmesebb szeretteivel!

A Skorpiónak ma segítséget kellene kérnie!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Nagyon fárasztónak fogja megélni a mai napot, mert nehezére esik majd minden, ami kötelező. Ráadásul a főnöke egy teljesen felesleges találkozóval is bosszantja, veszi el az idejét.

Bika (április 21.-május 20.) - Aggasztó híreket kapott, amiket egyelőre nem is tud a helyükön kezelni. Próbáljon megnyugodni és tiszta fejjel kiötleni valamit. Mindenre van megoldás, csak meg kell találni.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Eljött az idő, amikor új kihívások után kell néznie. Maga mögött kell hogy hagyja a múltat, le kell zárnia azt, ami eddig történt. Egy sor új lehetőség vár még önre!

Rák (június 22.-július 22.) - Estére rendkívül elfárad, ezért jobban teszi, ha már jó korán lefekszik. Valaki még késő este megpróbálná rávenni egy programra, így ennek a lehetőségét is kizárja. Jól is teszi.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Most nagyon kell figyelnie az emberi kapcsolataira, mivel valakit nagyon megbánthat a környezetébe, ha elhanyagolja. Legyen valamivel figyelmesebb a szeretteivel!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Előfordulhat, hogy bizonyos emberek a környezetében ma lebecsülik a képességeit. Azonban ön egy igen szép, csattanós választ adhat nekik minderre!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Végre maga mögött hagyott valamilyen kellemetlen terhet, amit már régóta cipelt. Azonban egész biztosan sikerült tőle megszabadulnia - még legbelül is?

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ismét felütheti a fejét egy rég elfeledettnek hitt probléma, és ez most olyan zavart okozhat, mint még előtte soha. Talán segítséget kellene kérnie a megoldásához.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Fényt derít valamire, amire csak ön lehet képes a munkahelyén. Legnagyobb meglepetésére viszont a közbenjárása senkinek nem fog feltűnni. Ön viszont tudja!

Bak (december 22.- január 20.) - Bátran adjon most teret az új kapcsolatoknak, de azért vigyázzon is, hogy ki előtt nyílik meg teljesen. Talán nem mindenki olyan, amilyennek mutatja magát.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Még ön is meglepődik, hogy egyes helyzetekben milyen gyorsan megtalálja a megfelelő választ vagy megoldást. Ma legyőzhetetlennek érzi majd magát, és így is lesz!

Halak (február 21.- március 20.) - A barátok, családtagok azok, akik most segíthetnek önnek megtalálni a helyes utat. Nyugodtan hagyatkozzon az ő tanácsukra. Jól ismerik önt, és tudják, mi a jó magának!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!