Horoszkópok

2016.08.26. 11:00

Napi horoszkóp - Az Oroszlán lazíthat a hétvégén

A Halaknak fel kell fedeznie saját magát.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Valamiért roppant gyengének érzi magát, és nem is lesz kedve semmit sem csinálni. Hétvége lévén könnyen meg is teheti, hogy most inkább csak lábat lógat.

Bika (április 21.-május 20.) - Ha mindenáron ahhoz akar ragaszkodni, hogy kézben tartsa a dolgokat, akkor előbb-utóbb kártyavárként fog összedőlni ön körül minden. Csak a legfontosabbat válassza!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Minél előbb megtalálja a megoldást arra a bizonyos idegesítő dologra, máris felszabadultabban fog tudni gondolkodni, tervezni. Előbb azonban azt meg kell oldania!

Rák (június 22.-július 22.) - Minden nagyobb döntést, amit ma kell hoznia, jobb, ha kicsit átgondol, mielőtt véglegesíti. Súlyos következményei lehetnek egy-egy apróbb hibának is, ezt pedig nem akarja.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Az ég adta világon semmihez sem lesz kedve, a munkát is elkerülné. Megteheti, hogy lazít egy kicsit a hétvégén, de azt is tudja, hogy valamennyit előre kellett volna dolgoznia.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ki kell használnia, hogy ütőkártyák egész sora lapul a zsebében. Ha eddig nem jutott előrébb egy ügyben, akkor muszáj ezekhez az eszközökhöz nyúlnia!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Nem szabad megijednie az ön előtt tornyosuló feladatoktól, mert közel sem olyan rémisztőek, mint amilyennek elsőre látszanak. Sőt, kis segítséggel szinte gyerekjáték!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Valaki szeretné, ha részt vállalna egy fontos feladatból, de ön inkább pihenne a hétvégén. Az elképzelésétől még akkor sem tágít, amikor megduplázzák az ajánlatot.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma lehetősége lesz visszaadni azt a sok kedvességet és törődést, amit az elmúlt időszakban kapott valakitől. Már nagyon várt erre a pillanatra, éljen hát vele!

Bak (december 22.- január 20.) - Úgy érzi, hogy hosszas keresgélés után végre megérkezett az igazi helyére. Mindig ilyen társaságra vágyott és most megkapta! Hát jól becsülje is meg!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A délelőtt folyamán akkor érhet el sikert, ha ugyan határozottnak, de mellette kompromisszumra képesnek mutatkozik. Meglátja, ezzel a taktikával nyerhet!

Halak (február 21.- március 20.) - Ahhoz, hogy megtalálja a számára ideális partnert, előbb saját magát kell felfedeznie. Fogalmazza meg pontosan, hogy mit vár az élettől, magától és a társától!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!