Horoszkópok

2016.08.28. 14:38

Napi horoszkóp - Az Oroszlán lassan kilábal ebből a nehéz időszakból

A Vízöntő legyen ma türelmes!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Továbbra is türtőztetnie kellene magát, mert ha előhozakodik azzal az információval, ami a birtokában van, akkor nagyot koppanthat. Kár idő előtt ellőni a puskaport!

Bika (április 21.-május 20.) - Komolyan fontolóra kellene vennie az ajánlatot, amivel ma megtalálják. Nem biztos, hogy egetverő, talán maga is jobbra számított korábban, de ennél kecsegtetőbbet aligha kap.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Addig-addig tépelődött, amíg valami elsuhant maga mellett, és egy ideje csak ezen bánkódik. Azonban, ha továbbra is ezen búslakodik, akkor a többi lehetőség is elillanhat!

Rák (június 22.-július 22.) - Egyik rosszakaróját mintha kicserélték volna. Rá se ismer, annyira kedves önnel. Azért még jobb, ha nem eszik vele egy tálból, mert ki tudja, hogy mi a hátsó szándéka!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Lassan kilábal ebből a nehéz időszakból, és már látja azt a bizonyos fényt az alagút végén. Jót tett, hogy végre talált egy biztos pontot az életében, amiért megéri küzdeni!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Jó üzleti lehetőség kínálkozik ma, de azért alaposan meg kellene gondolnia a dolgot, erre viszont nem biztos, hogy lesz elég ideje. Mindenesetre ez most csak magán áll!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Megdöbbentő híreket fog kapni, amiket először nem is tudja, hogy hogyan kezeljen. Szerencsére semmi rosszra nem kell gondolni, pozitív fejleményekről van szó.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Remek visszajelzést kap a munkáját illetően, ami hatalmas lökést ad. Próbálja meg ezt a lendületet megőrizni az újabb feladat végéig, és akkor még nagyobb sikert ér el.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nem igazán sikerült megfogalmazni önnel szemben a célokat, így egyelőre sötétben tapogatózik, hogy mi lehet a megoldás egy bizonyos ügyben. Improvizáljon!

Bak (december 22.- január 20.) - Mindenki hallgat önre, egyesek szinte isszák a szavait! Azonban ne éljen vissza mások bizalmával, és csak azzal kapcsolatban formáljon véleményt, amiben biztos!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Barátja tudja, hogy mit kellene tennie, de mégis öntől kér tanácsot. Ez ne bosszantsa, inkább legyen vele türelmes, mert az illető csak megerősítésre vár egy fontos lépés előtt.

Halak (február 21.- március 20.) - Vannak napok, amiken semmi izgalmas nem történik, és csak úgy elcsordogálnak szépen lassan. A mai egy tökéletes példa lesz erre, aztán csak arra vigyázzon, el ne aludjon!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!