Horoszkópok

2016.12.01. 15:30

Napi horoszkóp - Az Ikrek szeretne kicsit leülni és elmélkedni a világ és a saját dolgain.

A Baknak ma el kell engednie a füle mellett a rosszalló kritikákat.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Most érdemes olyan ügyeket elintéznie, amelyek eddig parkolópályán voltak. Vegye elő őket, mert nagy szükség lehet rájuk!

Bika (április 21.-május 20.) - Valaki kemény kritikát fogalmazott meg önnel szemben, de legbelül tudja, hogy egy része jogos. Elhatározta, hogy változtat a dolgok menetén.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Szeretne kicsit leülni és elmélkedni a világ és a saját dolgain. Ehhez azonban kell találnia legalább egy nyugodt órát, amire nem biztos, hogy ma sort keríthet. Sok feladata lesz!

Rák (június 22.-július 22.) - Olyan feladatokat kaphat ma, amelyeket jobb lenne, ha el sem vállalna. Nem szolgálják az előrelépését. Inkább próbálja meg őket visszapasszolni.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Mielőtt bármilyen kritikát valakinek a fejéhez vágna, bizonyosodjon meg róla, hogy jogosan fogalmazza-e meg, mert ha nem, nagyon magára haragíthatja az illetőt.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Az az érzése, hogy alig esett túl egy komoly feladaton, máris adják önnek a következőt, ami még nehezebb. Talán ez azért van, mert úgy bíznak önben, mint senki másban.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ha nem lesz elégedett az eredményeivel, bizony az a hangulatára is ki fog hatni. Készüljön fel, hogy nem biztos, hogy minden csupa rózsaszín lesz, amikor ma végez!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Jobb, ha számít rá, hogy ma bizony semmi szabad-ideje nem lesz! Még amikor leteszi a munkát és hazaér, is munka fogja várni. Azonban ez cseppet sem töri le, sőt!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma nem tűr semmi ellentmondást, csakis azt fogja elfogadni, amit ön mond vagy kér. Valószínűleg egy bizonyos ügy sikerességéhez ez a hozzáállás szükségeltetik.

Bak (december 22.- január 20.) - A legjobb, ha ma nem is figyel oda valakire, mert nagyon felbosszanthatja, ha meghallja, amit mondani akar önnek. A rosszalló kritikákat el kell engednie a füle mellett.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Valakinek a baráti társaságában nagy szüksége lenne az ön tanácsára. Álljon ki mellette, még akkor is, ha ez most nehéz. Ez egy barát dolga!

Halak (február 21.- március 20.) - Úgy érzi, túl messzire ment egy párkapcsolati kérdésben, és most amiatt fő a feje, hogy mit fog szólni a párja. Ő meglepően jól fogadja az eseményeket. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!