Horoszkópok

2017.01.26. 15:34

Napi horoszkóp - Az Ikrek sok feladat előtt áll, de a csillagok sikert garantálnak

A Bikának zökkenőkre kell számítania szerelmi életében.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Végre változik a bolygók állása, ön körül is felpezsdül az élet. Sok mindent szeretne elintézni, és néhányat ebből hamarosan meg is tud valósítani. Csak ne essen túlzásokba!

Bika (április 21.-május 20.) - A szerelmi életében számítania kell zökkenőkre, és nem az fog történni, amire vágyik. Talán a féltékenység teszi, de mára jut egy-két konfliktus. Ha teheti, az estét töltsék kettesben!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Sok feladat előtt áll, de a csillagok sikert garantálnak. Szerencsére testileg fitt, és lelkileg is kiegyensúlyozott. A lehetőségeket használja ki! Mindenesetre nem árt az óvatosság...

Rák (június 22.-július 22.) - Felesleges erőfeszítés és nem kevés kellemetlenség várja ezen a napon. Nem a kevés pénz, hanem a sok kiadás okozhat gondot. Otthoni kötelezettségeinek most nehezen tud eleget tenni.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Jó, ha naprakész információkkal rendelkezik, munkájában sokat segíthet, ha több információja van, mint a többieknek. Valamilyen módon a folyosói pletykák is a hasznára lesznek.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A háttérbe húzódás ma nem vezet célhoz. Vállalja magát és a véleményét, amit képvisel! Nagy lépést tehet előre egy fontos üggyel kapcsolatban, ha hallatja a hangját.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Nehezen kezel bizonyos helyzeteket, különösen, ha emberi konfliktusokról van szó, óvakodik attól, hogy megbántson valakit. Egyszer ki kell mondania, ami a lelkét nyomja.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ha ön párkapcsolatban él, sikerül megoldani egy válságot. Ügyeljen rá, hogy a baráti kapcsolatai is kiegyensúlyozottak legyenek. Egy ismerőse segítséget vár öntől.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Jó hangulatban indul a napja. Csak arra vigyázzon, hogy mások problémái miatt ne aggodalmaskodjon túl sokat. Ha nem tud segíteni, akkor próbáljon kimaradni az ügyeikből.

Bak (december 22.- január 20.) - Olyan kisugárzása van, amivel bárkit levesz a lábáról! Egyik barátja viszont olyan ügyben kéri a segítségét, melybe egyáltalán nem kíván belefolyni. Legyen vele tapintatos.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A nap során több váratlan akadályba ütközhet, így nem biztos, hogy be tudja fejezni a feladatát. Szerencsére ez sem tudja elrontani a hangulatát. Az este legyen a szórakozásé!

Halak (február 21.- március 20.) - Szereti biztonságban érezni magát, örül, ha jóindulatú emberek veszik körül, de most egy kissé magányos. Mozduljon ki, az ismerkedésre is kiválóan alkalmas a mai nap.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!