Horoszkópok

2016.09.30. 15:14

Napi horoszkóp - A Vízöntő szerelmi élete fordulatot vehet!

A Szűz rivaldafényre született!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ha teheti, kerülje a túlzásokat! Igaz ez ma bármire, amibe csak belefog! Nem tudja, hol kell megállni és nemet mondani. Komoly sikerei lesznek ma az ellenkező nemnél!

Bika (április 21.-május 20.) - Ha felismeri a szerzett tudás jelentőségét, akkor nincs olyan, hogy elvesztegetett idő. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy feleslegesen fáradozott valamivel, igenis sokat gazdagodott!

Ikrek (május 21.-június 21.) - A kedvese mindent megtesz önnek, folyamatosan azt lesi, hogy hogyan járhat a kedvé-ben. Önnek azonban most máshol járnak a gondolatai. Döntse el, hogy mit szeretne!

Rák (június 22-július 22.) - Fontosabbak a részletek, mint gondolná! Apró gesztusokkal, kis szívességgel elnyerheti valakinek a bizalmát a nap folyamán. Ez a kapcsolat a későbbiekben jól fog jönni!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Minél sikeresebb, annál magasabbra tör terveivel. Ezzel a hozzáállással nincs is baj, ha nem száll a fejébe a dicsőség. Ne feledje, hogy van az a pont, ahol meg kell állni!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Jóval többen figyelnek a szavára, mint azt eddig megszokta. A nagy figyelem nagy felelősséggel is jár, de ez önt egy cseppet sem zavarja. Élvezi a rivaldafényt, erre született!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Úgy érzi, szélmalomharc, amit folytat, és nincs eredménye az erőfeszítéseinek. Ha még egy kicsit kitart, akkor igen nagy eredményt érhet el! Higgye el, megéri küzdeni!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Be kellene fejeznie az ellenségeskedést, és türelmesebbnek lennie családtagjaival szemben. A hangulat is jobb lesz, és nem áll fenn a veszélye, hogy eltávolodnak öntől.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Viselkedjen ma minél többször önzetlenül, mert azon túl, hogy remek érzéssel töltik majd el ezek a cselekedetek, hosszú távra nézve is remek kapcsolatokat építhet ki.

Bak (december 22.- január 20.) - A sikerei önmagukért beszélnek, nem csoda, ha más is fel-figyelt rájuk. Ez kellőképpen megalapozza a napját, és további jó döntéseket eredményez a magabiztossága.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Változatos és izgalmas lesz a napja, amin a szerelmi élete is nagy fordulatot vehet. Itt az ideje ugyanis, hogy a kedvesével komolyabbra fűzzék a kapcsolatukat.

Halak (február 21.- március 20.) - Nagyon sok minden múlik azon, hogy mennyire tud éber maradni és gyorsan reagálni. Szokás mondani, hogy mindig az első gondolat a helyes, ma ez különösen igaz lesz!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!