Horoszkópok

2015.05.04. 11:22

Napi horoszkóp - A Vízöntő ma nagyon rámenős lesz mindenkivel szemben

A Kos inkább ne kezdjen ma anyagi természetű vitákba.

Kos (március 21.–április 20.) – Ne kezdjen most anyagi természetű vitákba, mert alul maradhat valakivel szemben, aki tájékozottabb önnél. Ne firtassa a kérdést, amíg nincs mindenre rálátása!

Bika (április 21.–május 20.) – Ma inkább ne is törődjön azzal, hogy mások mit gondolnak önről, mert akkor könnyen elronthatja a napját. Ha képes lesz elengedni magát, akkor a gondjairól is megfeledkezik!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Bármennyire is nehéznek tűnik a kezdet, csak el kell indítania egy feladatot és akkor már minden menni fog magától. Utána már bátran támaszkodhat mások segítségére is.

Rák (június 22–július 22.) – Ma egy fontos feladatot bíznak önre, amibe beletartozik, hogy másoknak is parancsolnia kell. Szerencsére nem válik diktátorrá, hanem remekül irányítja majd a többieket!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Tisztáznia kellene végre magában, hogy pontosan mi is az, amire vágyik. Ugyanis folyton csak belekap valamibe, majd továbbáll. Lassan állást kellene foglalnia!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Támadásnak vélhet ma minden apró szurkálódást, pedig nem mindenki akar rosszat. Legyen kicsit nyitottabb, és akkor az ön napja is sokkal kellemesebben fog eltelni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Rengeteg munkája lesz a nap folyamán, mégis időt szánna egy kevés kikapcsolódásra. Vissza nem térő alkalomról van szó, így nem szabadna haboznia!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Még udvariasságból sem lesz hajlandó ma engedményeket tenni, együttműködni másokkal. Nagyon eltökélt, és a legjobb, ha ma inkább magányos farkasként dolgozik.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Elvek szerint él, amiktől hajszálnyit sem hajlandó eltérni. Azt érzi, hogy pár fontos dologról marad le így, ám abba még bele sem gondolt, hogy mennyi jó érte ezáltal.

Bak (december 22.– január 20.) – Ha sikeres csapatmunkára szeretné rávenni az önnel együtt dolgozókat, akkor olyan célokat kell kitűznie, amikkel a többiek is gond nélkül azonosulni tudnak!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Nagyon rámenős lesz ma mindenkivel szemben. Ez jó tulajdonság lehet, ha céljai szolgálatába tudja állítani ezt a hangulatát. Akkor sok hegyet megmászhat ma!

Halak (február 21.– március 20.) – Fontos önnek, hogy egy párkapcsolatban egyenrangú félként kezeljék. Mégis meg kell próbálnia megértenie a kedvesét, amikor azt mondja, hogy van, amiben ő szeret dönteni.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!