Horoszkópok

2016.12.30. 08:44

Napi horoszkóp - A szerelem kopogtat a Rák ajtaján!

Ma igazán szerencsés napja lesz a Halaknak.

Heffler Péter

Kos - Ma ne hagyjon nyitva semmilyen kérdést sem. Igyekezzen mindenkivel tisztázni a problémás helyzeteket, mert ma jó eséllyel ezek végére járhat. Mindenki önfeledt hangulatban lesz.

Bika – Annyira laza napja lesz a mai napon, hogy szinte semmi dolga nem akad majd és akár már délután megkezdheti az esti szórakozást. A mai nap végtére is erről szól, nemde?

Ikrek – A közvetlen környezetében ma valaki felbosszanthatja a markáns véleményével. Lehet, hogy csak rossz napja van az illetőnek, éppen ezért próbálja meg nem túlreagálni a dolgot!

Rák – Egy teljesen új fordulatot hozhat valaki, aki viharként söpör majd át az eddigi nyugodt életén. Persze ez egyáltalán nem teher, hiszen a szerelem kopogtat most az ajtaján!

Oroszlán- Munkájában végre beérni látszik a sok túlóra, plusz munka, mert főnökeitől ma komoly elismerésre számíthat. Még az sem kizárt, hogy a hőn áhított előléptetés éppen ma éri!

Szűz- Talán jobban át tudná magát adni a szórakozásnak, ha szemet tudna hunyni a közelmúlt történésein. Higgye el, a saját dolgát könnyíti meg, ha most elnézőbb!

Mérleg – Ön aztán valóban egy racionális ember hírében áll, ezért az a szó, hogy „véletlen” nincs a szótárában. Így a jelek, amiket ma kapni fog, végleg cselekvésre késztetik majd!

Skorpió – Talán pont a mai napon jön el a pillanat, amikor ön is ráébred, hogy új kihívások után kell néznie. Sokáig nem lehet valamihez csak megszokásból ragaszkodni!

Nyilas – A mai nap valóban problémamentes, gond nélküli lesz. Irigylésre méltó energiával rendelkezik majd és szinte nem lesz olyan feladat, amit ne tudna majd megoldani!

Bak – Egy remek meglepetést tartogat az ön számára a nap, ami az egyik közeli barátjától fog érkezni. Ez lehet akár egy tökéletes időben kimondott szó is, nem feltétlenül egy tárgy!

Vízöntő – Fontos érzelmi erőpróbát kell majd ma kiállnia, ugyanis felszínre kerülhetnek olyan, kimondatlan érzések, amikkel nem biztos, hogy most kellene előállnia.

Halak - Ma igazán szerencsés napja lesz, mivel még ideje korán felfedez majd minden ön elé kerülő akadályt. A délutáni órákban ráadásul munkájában is komoly előrelépést tehet!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!