Horoszkópok

2016.04.01. 08:01

Napi horoszkóp - A Ráknak fel kell állnia és továbbmennie!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos – Rengeteg feszültség gyülemlett fel önben az utóbbi időben, amit ideje lenne orvosolni. Próbálja egy kirándulással, szórakozással, vagy valami sporttal kiengedni a fáradt gőzt a hétvégén!

Bika – Meg kell tanulnia végre megbocsájtani, vagy legalább felejteni, mert akkor még jó ideig ilyen mogorva és megkeseredett lesz, mint most! Holott igaz, tényleg bosszantó, ami történt.

Ikrek – Kissé fárasztónak találja már, hogy mindig ön az, aki megmenti a csapatát a teljes bukástól. Ugyanakkor önnek lételeme, hogy mások tudják, minden esetben számíthatnak magára.

Rák – Nem tudja mi a rosszabb. Maga a tény, hogy hamis reményeket táplált valami iránt, vagy az, hogy nem valósul meg az álma. Bárhogy is legyen, fel kell állnia és továbbmennie!

Oroszlán – Ma megerősítik abban, hogy jól döntött a közelmúltban, amikor a jövőjéről kellett határoznia. Persze maga is tudta, hogy jó úton jár, de jól esik, hogy igazolják a döntését.

Szűz – Már nagyon unja a felesleges köröket, és úgy érzi, hogy egy jó ideje egy helyben toporog. Valakivel a beszélgetései egyáltalán nem vezetnek sehova, csakis zsákutcákba!

Mérleg – Még semmivel sem késett el, bőven van ideje befejezni a feladatait. Azonban lehet, hogy jó döntés lenne ezt a hétvégét beáldozni és kicsit előredolgozni. Ön dönt a szabadidejéről!

Skorpió – Nem gondolta, hogy olyan könnyen zavarba lehet hozni, mint ahogy azt valaki ma tette önnel. Lehet, hogy nem ok nélkül vörösödött el, és valamit érez is az illető iránt?

Nyilas – Az utóbbi időben túl sokat foglalkozott a karrierjével és kevés időt töltött otthon. Változtatnia kell a dolgon, különben párkapcsolatában gondok adódhatnak!

Bak – Várta a sült galambot, de a kivárásos taktika jelen esetben nem megoldás. Valami gyors és határozott lépésre van szükség ahhoz, hogy végleg kijöjjön ebből a hullámvölgyből!

Vízöntő – Szüksége lesz minden energiájára, mert nagy tervei vannak erre a hétvégére. Régóta szeretné megvalósítani ezeket a célkitűzéseket, és úgy véli, most sikerülhetnek!

Halak – Szinte egy percet sem fog pihenni a hétvége folyamán, folyamatosan menne majd valahova. Ossza be jól az idejét, és próbáljon meg minden lehetőséget megragadni a szórakozásra!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!