Horoszkópok

2016.09.26. 16:49

Napi horoszkóp - A Rák ma ne kezdjen új feladatba!

Az Oroszlánt elég komoly kétségek gyötrik!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Pontos tervet állított fel, amihez nem sikerült tartania magát a hét első munkanapján. Ma feltett szándéka, hogy javítson, és behozza a lemaradást. Nem lehetetlen feladat!

Bika (április 21.-május 20.) - Egyik új ismerőse jóval nagyobb hatást gyakorolt önre a minap, mint azt ön álmaiban is el tudta volna képzelni. Azonban egyelőre ne szaladjon eljegyzési gyűrűt venni!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Igen nagy elhatározásra szánta el magát ahhoz, hogy egyből eredményt is láthasson a változásból. Adjon még időt a dolognak, mielőtt ítéletet mondana.

Rák (június 22-július 22.) - Ne kezdjen új feladatba, mert éppen elég ügye van most is folyamatban. Inkább a meglévőkre koncentráljon száz százalékig, és akkor ma este elégedetten dőlhet majd hátra.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Elég komoly kétségek gyötrik a munkáját illetően, de eddig ezeket a hangokat elnyom-ta belül. Most viszont egy hiba még jobban felerősítheti ezeket a kétkedéseket.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Borzasztó rosszul tud esni, ha nem bíznak kellőképpen az emberben, pedig ön tudja, hogy mindent megtett. Még az eredmény is jó, de továbbra sincs elég bizalom.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Nem szabad, hogy az utolsó pillanatra hagyjon ma valamit, mert a nap végén egy nagyobb feladat is közbejöhet, amit majd sürgősen meg kell oldania!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Sikeres napot fog zárni, mert száz százalékig csakis azzal foglalkozhat, amit ön is szeret. Becsülje meg, hogy ilyen jó dolga van, és adjon bele mindent!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nehezen tud össze-egyeztetni két dolgot az életében, és ennek sajnos ma kijöhetnek az okai is. Előbb-utóbb lehet, hogy választania kell a kettő között.

Bak (december 22.- január 20.) - Vala- mi egészen elképesztő energiával ruházza majd fel a mai nap folyamán, és olyan lendületet ad, ami elkíséri egész álló nap. Meneteljen minél messzebb!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Számítania kell arra, hogy a délelőtt folyamán fogja tudni elvégezni a munka dandárját, a délután már majd másról szól. Családi körben töltheti, vagy hobbijának is hódolhat az este.

Halak (február 21.- március 20.) - Ez a nap csodás érzést fog ma adni önnek, ugyanis biztossá válik az ön számára, hogy megtalálta azt, amit keresett. Végigért az úton, amin annak idején elindult!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!