Horoszkópok

2017.07.14. 21:01

Napi horoszkóp - A Rák ma egy nagyszerű ajánlatot kaphat

A Bak most hajlamos lehet arra, hogy borúsan lássa a dolgokat.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Kos jegyében, a Vénusz az Ikrek jegyében áll. Ideális a mai nap a flörtre, az ismerkedésre. Ne foglalkozzon most a tennivalókkal, inkább találkozzon a barátaival.

BIKA (április 21.-május 20.) - Ma minden úgy zajlik, ahogy eltervezte. Most igazán harmonikusan tud kapcsolódni másokhoz, ezért, ha van valamilyen komoly téma, akkor most hozakodjon vele elő.

IKREK (május 21.-június 21.) - Ha eddig elhanyagolta a szívügyeket, ma bőven behozhatja a „mulasztását”. Egy új ismeretség lángra lobbanthatja, és a szokásos hévvel vetheti bele magát a váratlan kalandba.

RÁK (június 22.-július 22.) - Egy nagyszerű ajánlatot kaphat, vagy valaki ajándékkal kedveskedik önnek. Az is lehetséges, hogy olyan megérzései lesznek, amelyek nagy előnyhöz juttatják a későbbiekben.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Merkúr az Oroszlán jegyében áll. Ne hagyja felgyűlni a teendőit, mert ha összekuszálódnak a szálak, nehéz lesz rendet tennie. Ha valakit meg szeretne hódítani, akkor rajta, most segítik a csillagok!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A Mars még a Rák jegyében áll, ez felerősíti az előnyös jellemvonásait. Ön higgadt és józan, egy nehéz helyzetben ma ez rántja ki a bajból. A barátait is jó tanácsokkal tudja támogatni.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Ma addig ügyeskedik, amíg igazat nem adnak önnek. Minden helyzetben feltalálja magát, ma nem tudják lesöpörni a pályáról.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Szabad jelzést kap ma, bármi is a terve! Próbáljon ki új dolgokat, váltsa valóra egy régi tervét. Ha valaminek a beszerzését mára időzíti, lényegesen olcsóbban juthat hozzá.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Vénusz az Ikrek jegyében jár, ez kedvez önnek. Az esti prog-ram során megismerkedhet valakivel, aki izgalmasabbá, vidámabbá teheti a napját, de lehet, hogy az egész életét is.

BAK (december 22.- január 20.) - Most hajlamos lehet arra, hogy borúsan lássa a dolgokat, és ott is problémát sejtsen, ahol nincs is. Hagyja a barátainak, hogy jobb kedvre derítsék! Ne ragaszkodjon a fájdalmas emlékekhez és a rossz tapasztalatokhoz.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Megtörténhet, hogy a dolgok ma kissé kicsúsznak az irányítása alól. Hajlamos lesz elsiklani a tények felett, vagy szándé-kosan nem veszi figyelembe azokat.

HALAK (február 21.- március 20.) - Ön csak hiszi azt, hogy egyedül van, hogy nem érti meg önt senki. Nyugodtan hagyatkozhat a barátaira és a családjára, mivel ők kisegítik, ha problémái vannak! 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!