Horoszkópok

2016.12.02. 15:41

Napi horoszkóp - A Rák ma csakis a pihenésre tud koncentrálni

A Nyilas hihetetlen módon bízik önmagában!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ne csodálkozzon azon, ha esetleg kikezdik a többiek, miután kritizálta mindegyiküket. Az, hogy összefogtak maga ellen, csakis az ön hibája. Most dolgozhat azon, hogy kibékítse őket!

Bika (április 21.-május 20.) - Az élet több területén is kisebb nézeteltérései lesznek, melyek megoldása nem lesz olyan egyszerű, mint elsőre gondolná. Lehet, hogy valakinek a segítségét kell kérnie majd.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Olyan lehetőség kínálkozik a hétvégén, ami nem adatik meg sűrűn. Azonban, mint mindennek, ennek is lesz csöppnyi árnyoldala. Ezzel együtt kell elfogadnia vagy elengednie.

Rák (június 22.-július 22.) - Szerencsére a hétvégére teljesen el tudja felejteni a munkát, és csakis a pihenésre tud majd koncentrálni. Kényelmesen hátradőlve remek terveket lesz képes kiötleni.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Olyan problémák merülhetnek ma fel, amikkel egyelőre nem akar, de lehet, hogy még nem is tud foglalkozni. Valahogy ki kell kerülnie a válaszadást. Csak ügyesen!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma annyi feladaton kell átverekednie magát, amennyin csak tudja, hogy a holnapi napja ténylegesen szabad legyen. Az ön érdeke, hogy hamar letudjon mindent!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Tudja, hogy badarság, amit gondol, de már nem bírja tovább magában tartani, és valószínűleg a hétvégén ki fog bukni önből. Ne szégyellje felvállalni az érzéseit!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Közeli barátai közül valaki rém furán viselkedett önnel, amit egy kicsit a szívére vett. Azért annyira ne legyen elkenődve, hiszen mindenkinek lehet rossz napja. Még neki is!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Hihetetlen módon bízik most önmagában, szinte nem lehet magára ismerni. Ezzel az önbizalommal olyan teljesítményre lesz képes, amilyenről álmodni sem mert.

Bak (december 22.- január 20.) - Tudja, hogy csakis ön oldhat meg egy vitás helyzetet otthon, de eleddig hallgatott. Ma viszont már valószínűleg nem rejtheti véka alá az érzéseit a dologgal kapcsolatosan.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ha ön jelenleg egyedülálló, akkor ma jó eséllyel találkozhat valakivel, aki változtathat ezen. Remekül érzik majd magukat, olyannyira, mintha már régóta ismernék egymást.

Halak (február 21.- március 20.) - Nem gondolta volna, hogy egy régi ismerős így fel tudja kavarni önben az érzéseket, de mindenesetre így történt. Egész hétvégén ezen a találkozáson fog gondolkodni.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!