Horoszkópok

2017.04.17. 18:19

Napi horoszkóp - A Nyilasnak régi ügyeket kell rendbe hoznia

A Mérlegnek egy jelentéktelen esemény elronthatja a hangulatát.

Kos (március 21.-április 20.) - Úgy érezheti, hogy kicsúszott a lába alól a talaj, nehezen tartja kézben az ügyeit. A közös projektek, felelősségteljes magatartást, és határozottságot igényelnek - most ez különösen igaz.

Bika (április 21.-május 20.) - Ha ma fontos dolgot kell intéznie, azt igyekezzen a törvényeknek, szabályoknak a leginkább megfelelő módon tenni, különben később hosszasan elhúzódó bonyodalmai lehetnek az ügyből.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Most ráérezhet azokra a feladatokra, melyek új színt, és izgalmat vihetnek az életébe, és nem utolsó sorban több jövedelmet is hozhatnak. Talán még egy új szerelem is segítheti.

Rák (június 22-július 22.) - A főnöke eddig habozott teljesíteni a kéréseit, mert nem értette a felvázolt elképzeléseit, most viszont zöld utat ad a terveinek. Egyik rokonával kapcsolatos hírek is jókedvre hangolják.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nem érdemes kekeckednie a főnökével, vagy a kollégáival, mert most csak rosszul jöhet ki a dologból... Legyen minél türelmesebb, és tegye a dolgát - mással ma ne törődjön!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Banki ügyletetekre nem alkalmas a mai nap. Ideális viszont arra, hogy egy kicsit önmagával törődjön! Munka után menjen el sportolni, vagy találkozzon a barátaival.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Egy jelentéktelen esemény elronthatja a hangulatát. Ha hamar átlép a bosszúságán, akkor a mai nap folyamán még nagyon örömteli meglepetések is érhetik!

Skorpió (október 24.-november 22.) - A szerelemben könnyű sikereket ígérnek a csillagai. A kérdés csak az, hogy ha ön kapcsolatban van, megéri-e ezért kockáztatnia? Mondjon nemet ha vannak kételyei.

Nyilas (november 23.-december 21.) - A Hold a Bak jegyében áll, ez azt jelzi, hogy most régi ügyeket kell rendbe hoznia. Az érzelmi életében a múlt előtérbe kerül, váratlanul összefuthat egy régi szerelmével!

Bak (december 22.- január 20.) - Munkahelyi problémák tehetik kellemetlenné a napját. Ha magába néz, el kell ismernie, hogy a feladatait mostanában nem az öntől megszokott alapossággal végzi.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A Hold a Bak jegyében áll, közel a Plútóhoz, ez jelentős változásokat tartogat. Egy régóta halogatott döntés meghozatalát követeli öntől a mai nap. Legyen észnél!

Halak (február 21.- március 20.) - Új dolgokban próbálhatja ki magát, új képességeket fedezhet fel magában. Arra viszont vigyázzon, nehogy lerombolja mindazt amiért korábban már megdolgozott.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!