Horoszkópok

2017.01.17. 16:11

Napi horoszkóp - A Nyilas szerelmi élete kissé zavaros lehet

A Rákra most még azok is felnéznek, akik eddig nem ismerték el a teljesítményét.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Kivételesen jól indul a mai napja, teli van energiával, tervekkel, új ötletekkel. Ne hagyja, hogy a külső erők, kedvetlen munkatársak, pesszimista hangok lelombozzák.

Bika (április 21.-május 20.) - Ön egészen jól bele tudja élni magát mások helyzetébe. Mire felfogja a dolgot, már bele is rángatták valamibe, ami pedig nem az ön érdekeit szolgálja... Máskor legyen figyelmesebb.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Kellemes napja lehet. Valamilyen meglepetésre készül, és ez önnek mindig nagyobb örömöt okoz, mint annak, akinek szánja. Az illető pedig nagyon hálás lesz a kedvességéért!

Rák (június 22.-július 22.) - Most még azok is felnéznek önre, akik eddig nem ismerték el a teljesítményét. Ráadásul nemcsak a munkahelyén, de a családjában is állja a sarat. Lesz mivel bizonyítani a rátermettségét

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Most nem várhat kiemelkedő csúcsokat, de drámai mélységeket sem. Egy átlagos, kissé unalmas nap vár önre. Végezze lassabban a munkáját, pihenje ki magát, feküdjön le korán.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Jelentőségteljes napra számíthat. Ha eddig nem talált párra, most esélye van a találkozásra. A karrierjében is jelentős előrelépést tehet: visszautasíthatatlan ajánlatot kap.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Elfogja önt a becsvágy, de nem lesz egyszerű gyorsan learatni a babérokat. Legyen türelmes, mert most az a legkifizetődőbb. Délután tartson legalább egy kétórás pihenőt.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Hiba csúszott a számításaiba, ezért kénytelen lesz kissé átszervezni a napi programját. Szerencsére ön mindig kellően rugalmas, és ennek ma nagy hasznát veheti.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Szerelmi élete kissé zavaros lehet. Talán olyan szekér után fut, amire semmi esélye sincs, hogy felkapaszkodhasson. Talán jobb is így, az illető nem tűnik megbízhatónak.

Bak (december 22.- január 20.) - Ha még friss a partnerkapcsolata, jobb, ha nem azt ecseteli folyton újdonsült kedvesének, hogy milyen esküvőt is szeretne. A végén még menekülőre fogja a párja...

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Érzelmi zavarok keserítik meg a mai napját. Ne vegyen semmit magára, ami nem önt érinti. És ez fordítva is igaz, néha hajlamos lehet a saját problémáit kivetíteni másokra.

Halak (február 21.- március 20.) - Mindenki szerencsés ma, aki az ön közelében lehet. A Hold helyzete különösen jókedvűvé és kedvessé teszi. Előrelépést érhet el egy nehezen induló üggyel kapcsolatban is.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!