Horoszkópok

2015.09.04. 13:08

Napi horoszkóp - A Nyilas legyen lazább, ne idegeskedjen

A Rák ügyeljen jobban a pénzügyeire a hétvégén.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Bárhogy is tervezte a hétvégét, valamelyest fel fog borulni a program, és csak magán múlik, hogy mikor tud visszatérni a terveihez. A vasárnap már csak a pihenésről szól majd.

Bika (április 21.–május 20.) – Az utóbbi időben szép számmal voltak problémák, azonban sikerült maga mögött hagynia mindent. Kicsit dőljön hátra, vagy találkozzon a barátaival és mulasson a hétvégén!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Nem szabad kiesni a ritmusból a szabadnapokon sem. Most olyan lehetőség kapujában áll, amit kár lenne elszalasztani. Ha hétvégén is dolgozni kell, megéri a plusz fáradságot!

Rák (június 22.–július 22.) – Kicsit jobban ügyeljen a pénzügyeire a hétvégén, mert egy kétes üzletben csúnyán rászedhetik. Különben is nemrégen fogadta meg, hogy spórolni fog. Gondolkodjon most nagyobban!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Felcsillan a remény a mai nap folyamán, hogy egy régi ügyét egyszer s mindenkorra tisztázza. Ehhez lehet, hogy kicsit többet kell majd vállalni, de megéri a kockázatot!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Nem kell sietnie egy bizonyos dologban. Inkább szemlélődjön még tovább, és csak utána döntsön. A hétvégét, ha kell, szánja a probléma megoldására, csak ne kapkodjon!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Valami, ami régen a kedvenc elfoglaltsága volt, mára nem teszi boldoggá. Ha valóban így érzi, akkor célszerű változtatni, hiszen a saját hobbijáról van szó. Maga dönt!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Próbáljon meg minden teendőn túlesni még délelőtt, hogy a délutánja már csakis az önfeledt kikapcsolódásról szóljon! Ma egy nagyon érdekes emberrel is megismerkedhet.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Pár dolgot kezelhetne lazábban is, és akkor nem kellene folyton idegeskednie. Próbálja ki a hétvégén, hogy nem foglalkozik bizonyos ügyekkel, jobban érzi majd magát!

Bak (december 22.– január 20.) – Higgye el, hogy készen áll arra a nagy lépésre, amin már régóta gondolkodik, hogy megteszi. A pár nap szabadság ideális alkalom arra, hogy értékelje a helyzetét és cselekedjen!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Azt várják magától, hogy formáljon véleményt egy kínos kérdésben, és az igazság az, hogy magának van a legnagyobb rálátása a problémára. Csak mondja, amit gondol!

Halak (február 21.– március 20.) – Ön egy igen kitartó ember, és amit szeretne, azért a végsőkig képes harcolni. Azonban vannak helyzetek, amikor nem lehet mit tenni, minthogy elengedni azt, ami nem működik.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!