Horoszkópok

2017.02.14. 13:56

Napi horoszkóp - A Mérlegnek fantasztikusnak ígérkezik a mai nap

A Halak ma vigyázzon, nehogy kihasználják jószívűségét!

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Hold már a Mérleg jegyében áll. Most az egyensúly megtalálása a legfontosabb! Ne essen túlzásokba, és ne vágja túl nagy fába a fejszéjét. Hagyjon magának időt, hogy kipihenhesse magát.

Bika (április 21.-május 20.) - A munka frontján segítik önt a csillagok. Be tudja hozni mindazt, amivel elmaradt. A magánéletében viszont adódhat néhány nehézség. A párjával most nehezen értik meg egymást.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Bár rendben mennek a dolgai, szerelmi téren gondjai támadhatnak. Vegye rá a párját, hogy beszéljék meg a problémákat. Az is sokat segíthet, ha kettesben töltik az estét.

Rák (június 22.-július 22.) - Munkájában nagyobb változás előtt áll. Legyen elővigyázatos, ha a főnökeivel tárgyal, mert lehet, hogy az ön számára kedvezőtlen szerződéssel állnak elő. Ne kapkodjon!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Jó a hangulat ön körül, és pontosan tudja azt is, hogy mit szeretne. Már régóta gondolkodik valamin, most lesz alkalma ezt megosztani egy ismerősével. Érdekes tippeket is kaphat.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma számíthat néhány kritikus megjegyzésre. Ne lepődjön meg, ha egyesek egészen sértő hangon nyilatkoznak a munkájáról vagy kötnek bele a viselkedésébe.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Fantasztikus napnak ígérkezik a mai. Valaki megvallja önnek az érzéseit, ha ön egyedülálló, akkor ne hárítsa el a közeledését. Lehet, hogy lenyűgöző a személyisége!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Fáradtnak érezheti magát, hiányzik önből a motiváció. Túlságosan stresszes volt az elmúlt időszak. A friss levegőn való mozgás kifejezetten jót tesz önnek.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma az egyik ösztönös megérzése jön a másik után, ezek a nehéz helyzeteken is gyorsan tovább tudják lendíteni. Este próbáljon meg egy kicsit feltöltődni!

Bak (december 22.- január 20.) - A Hold a Mérleg jegyében áll, és ez sokat segíthet önnek az emberi kapcsolataiban. Sikerül tisztáznia néhány félreértést, és békét köthet egy haragosával is. Ma sok bókot zsebelhet be!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Az ismerősei között lehetnek olyanok, akik irigykednek önre, ezért legyen nagyon elővigyázatos. Inkább azok társaságát keresse, akik tudnak örülni a sikereinek!

Halak (február 21.- március 20.) - Vigyázzon, jószívűségét nehogy kihasználják! Különböző ajánlatokkal ostromolják, de most senkinek se adjon egyértelmű választ. Várja ki a kedvező pillanatot a döntéshozatalra.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!