Horoszkópok

2016.08.29. 12:44

Napi horoszkóp - A Mérleg eredményei javulnak

A Szűznek most bátornak kell lennie!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Valami nagyon felzaklathatja a délelőtt folyamán. Részese lehet egy olyan beszélgetésnek is, amiből legszívesebben kimaradt volna. Azonban a mai nap a kötelező dolgokról szól majd.

Bika (április 21.-május 20.) - Ha úgy érzi, hogy korlátozottak a lehetőségei egy bizonyos területen, akkor lehet, hogy segítség után kellene néznie. Vagy átgondolnia, hogy mit miért is csinál.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Valaki a munkahelyén sokkal nagyobb ügyet csinált valamiből, mint amekkorát ön szerint kellett volna. Viszont mielőtt ítélkezik, gondoljon arra, mennyire fontos feladat volt.

Rák (június 22-július 22.) - Jól gondolja meg milyen szerződéseket ír alá, mert hosszú időre leköthetik egy helyre. Ha hosszútávú tervei vannak, akkor ez nyilván csak jó hír, viszont ha nem, már más a helyzet.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - El kellene döntenie végre, hogy mihez kezd a jelenlegi helyzettel, mert így csak őrlődik ön is, illetve a párja is. Senkinek sem jó az, amiben most vannak.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A feltételek adottak, a szükséges támogatást is megkapta, most már csak el kell indulnia az úton, amin mindig is menni akart. Bátornak kell lennie, és hinnie magában!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Lehet, hogy a feszültség, a nagyobb nyomás, ami az utóbbi időben a munkájával járt, csak jót tett önnek, mert az eredményei ugrás szerűen javultak.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egy olyan ajánlattal találják ma meg, amit nagyon nehéz lenne visszautasítani, és nem is szabadna töprengenie rajta, hogy bevállalja-e. Nagyot nyerhet rajta!

Nyilas (november 23.-december 21.) - A közelmúltban rásütötték önre a bélyeget, miszerint felületes, pedig ön igenis alapos ember, azon a téren, ami érdekli. Lehet, hogy a jelenlegi munkája nem hozza csak lázba.

Bak (december 22.- január 20.) - Amit ön tesz, azt mástól is elvárhatja, és igaz ez fordítva is. Amit ön nem csinálna meg, mástól se várja el, hogy mosollyal az arcán végezze majd el.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Most nem éri meg eldobni a régi megbízhatót valami új és izgalmasért. Ezt jól vésse az eszébe, legyen szó bármiről is a mai napon. Később nagyon megbánthatja!

Halak (február 21.- március 20.) - Általában igen jól látja az önt és barátait érintő ügyeket, azonban legutóbb hibázott és tévesen formált véleményt. Valakit akkor úgy megbántott, hogy jó időre megharagudott.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!