Horoszkópok

2016.08.22. 14:47

Napi horoszkóp - A Kosnak több apró bosszúság nehezíti meg a délelőttjét

Az Oroszlán sokkal türelmetlenebb, ingerlékenyebb lehet ma, mint általában.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Több apró bosszúság nehezíti majd meg a délelőttjét, míg a délután folyamán pedig az otthoni teendőktől megy el egy kicsit a kedve. Persze egy személy egyből felvidítja majd.

Bika (április 21.–május 20.) – Nem pont azokat a híreket kapja ma, amiket szeretett volna hallani, ez pedig eléggé meghatározza ma a kedvét. A kötelező körök után hódoljon az egyik hobbijának!

Ikrek (május 21.–június 21.) – A legrosszabb, amit most tehet, ha megpróbálja egyedül cipelni a terheket. Meg kell értenie, hogy egy csapatban dolgozik, ahol mindenki érdeke az előrejutás.

Rák (június 22.–július 22.) – Olyan jó hangulatban lesz egész nap, hogy még azokkal a feladatokkal is szélsebesen fog haladni, amikhez alapesetben nincs is sok kedve. Képzelje el, mi történne, ha motivált is lenne!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Sokkal türelmetlenebb, ingerlékenyebb lehet ma, mint általában. A dolog hátterében pedig egy egészen apró történés, esemény áll. Azonban ezt mihamarabb meg kell oldania!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Sose helyezze mások ügyeit a sajátja elé, mert a világ nem így működik. Az emberek nagy része nem így gondolkodik, és mások, ha kell, átnéznek magán, hogy előrébb jussanak.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Valamivel szigorúbb volt mostanság magához, mint szokott, de a kis önsanyargatásnak csak meglett az eredménye, ugyanis pozitív irányba változtak a dolgok.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Egy baráti találkozón olyan jól érzi magát, hogy még flörtölni is kezd valakivel. Ezzel nincs is semmi gond, egészen addig, amíg nem várja önt otthon valaki.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Egy tapasztalt kolléga az, akire most szüksége lehet, hogy egy régebb óta húzódó ügy végére pontot tehessen. A helyzet úgy áll, hogy még ma meg kell oldania.

Bak (december 22.– január 20.) – Bármennyire is rosszul jönne egy kényszerpihenő, de ha ön úgy érzi, hogy kimerült, akkor szabadságot kell kivennie. Olyan feladatok várnak önre, amikhez topon kell lennie!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Egy olyan ajánlattal fogják megtalálni a mai nap folyamán, amin még gondolkodnia sem lenne szabad, hanem tüstént elfogadni azt. Ne tétovázzon, mert elillan a lehetőség!

Halak (február 21.– március 20.) – Lehet, hogy túlértékelte a képességeit egy területen, és ezért fájt annyira a vereség. Nyugodjon meg, hamar ki fogja heverni, és ne vonjon le messzemenő következtetéseket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!