Horoszkópok

2017.04.21. 14:41

Napi horoszkóp - A Kosnak, ma remek napja lesz!

A Bika ma tegye félre a munkahelyi problémáit.

KOS (március 21.-április 20.) - Remek nap vár önre, de arra azért készüljön fel, hogy ma sokan megmutatják a rosszabbik oldalukat is. Beszéljen világosan és egyértelműen, hogy lehetőleg senki se értse félre Önt.

BIKA (április 21.-május 20.) - Tegye félre a munkahelyi problémákat, és foglalkozzon elsősorban önmagával! Egy ismerősének gondjai vannak. Ön nagyon együttérző, szívesen segít, de ma jobban tenné, ha semleges magatartást tanúsítana.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Mars belép az ön jegyébe. Régóta nem volt ilyen remek napja, tele lesz energiával és életörömmel, nem esik nehezére kedvesnek lenni másokkal. Egy kis flört megdobogtatja a szívét.

RÁK (június 22.-július 22.) - Most nagyon aktívvá válik, tele lesz energiával. Sajnos az emberek hajlanak arra, hogy összemérjék magukat másokkal, de ön próbáljon meg eltekinteni ettől. Remek tervei vannak estére.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ma nagyon kedves, szimpatikus embereket sodor az útjába az élet. Ha társaságban van, akkor viszont fogja egy kicsit vissza magát: ha mások előtérbe akarnak kerülni, engedje nekik. Főként igaz ez a párjára.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma nehezen tudja elkerülni az összetűzéseket másokkal. Jusson eszébe: nem muszáj mindig kimondania, amit gondol. Különösen a családtagjaival maradjon barátságos.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Csak saját magára hallgasson, tegye azt, amit helyesnek tart. A környezetében élők ugyan jót akarnak önnek, ám tévednek, úgyhogy menjen nyugodtan a saját feje után.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A bolygók ma költekezésre csábítják, nagyon is felelőtlenül bánik most a pénzzel. Legjobb, ha otthon hagyja a bankkártyáját, és csak készpénzt visz magával a vásárláshoz.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Az ön elképzelései ragyogóak, és most a csillagok is segítik a megvalósításukat. A hangulata egyre javul, a kedvese nem is érti a hirtelen változást. Feledhetetlen estéjük lesz.

BAK (december 22.- január 20.) - A makacssága problémákat okozhat. Még kis sem lábal az egyik konfliktusból, rögtön jön a másik. Nem kell ma mindennek tökéletesnek lennie. Ha képes egy kicsit elengedni magát, akkor a jó hangulata is visszatér!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Ha a magányosok klubjához tartozik, akkor járjon nyitott szemmel, mert meglepő találkozásban lesz része. A párkapcsolatban élőknek is meglepetést tartogat a mai napon a szerelem!

HALAK (február 21.- március 20.) - Elfáradt, és talán segítségre is szorul, ezért ne legyen rest azok társaságát keresni, akik szívesen kényeztetnék. Ma türelmes és megértő lesz.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!