Horoszkópok

2017.01.27. 14:46

Napi horoszkóp - A Kosnak egy társasági összejövetel nem várt örömet okoz

A bikára egy szerelmes hangulatú hétvége vár.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Egy társasági összejövetel nem várt örömet okoz. Jól érzi magát baráti társaságban. A szerelmi esélyei is megnőnek, ha ön egyedülálló, akkor itt az ideje ismerkedni, flörtölni!

Bika (április 21.-május 20.) - Szerelmes hangulatú hétvége vár önre. Ami boldoggá tenné, az egy romantikus vacsora a párjával! Ne tervezzen sok programot a következő napokra, inkább pihenéssel töltse az időt.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Egész nap sokkal gyorsabban tud majd elintézni mindent, mint ahogy gondolta volna. Ne csináljon nagy ügyet abból, ha élete párja más véleményen van bizonyos kérdésekben.

Rák (június 22.-július 22.) - Valaki túl sokat követel öntől, ön pedig úgy érzi, hogy az elvárásoknak mindenáron meg kell felelnie. Erőlködéssel nem sokra megy. Vigyázzon, a feszültség szétforgácsolhatja a figyelmét.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ragyogó híreket hall. A csillagok szerint a változások nyugodt, kiegyensúlyozott és anyagilag biztos jövőt ígérnek. Fontos, hogy most csak a saját érdekeit nézze!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Szívügyekben legyen rámenős, most önnek kell megtennie a kezdő lépést, ha kiszemelt valakit magának. Az illető ugyanis fél a visszautasítástól, ezért nem vallja be az érzéseit.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Egy baráti beszélgetés a terített asztal mellett egészen máshová helyezi a súlypontokat. Olyan ajánlatot kap, ami nehéz választás elé állítja. Bízzon a megérzéseiben!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ön is érzi, hogy ideje a megújulásnak - ebben támogatja a mai újhold. Ha teheti, időzítse mára a fodrászt vagy a kozmetikust, és néhány új ruhadarabbal is kísérletezhet.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Most fogékonyabb a megfázásokra, és az influenzát is könnyebben elkaphatja. Vigyáznia kell magára. Mindent lassabban csináljon, mint eddig, nyugalomra van szüksége.

Bak (december 22.- január 20.) - A családi ügyeket illetően ne üljön fel a kósza híreknek: csak annak higgyen, amit a saját szemével lát. Ne vádaskodjon, próbálja meg empatikusan szemlélni a problémát.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Valakivel megismerkedhet, akivel szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni. Úgy érzi, az illető szokatlan módon megérintette. Ha ma találkozik vele, meg is dobogtathatja a szívét.

Halak (február 21.- március 20.) - Egész heti szorgalmának és összeszedettségének is köszönheti, hogy a mai napon végre teljesen átadhatja magát a pihenésnek. Bár önben még buzogna a munkavágy, lassítson!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!