Horoszkópok

2017.07.21. 14:32

Napi horoszkóp - A Kos vegye komolyan a mai ötleteit, akkor is, ha merészek!

Az Ikreknek a talpraesettségén múlik ma minden.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Rák jegyében áll, ez a bolygóállás nem segíti önt. Nagy a vállalkozó kedve, időnként elfogja a vágy, hogy új utakra térjen. Vegye komolyan a mai ötleteit, akkor is, ha merészek!

BIKA (április 21.-május 20.) - Ma csak nyugalomra vágyik, de ez sajnos nem adatik meg. Délután szembe kell néznie egy családi problémával, és a teljes erejére és kitartására szüksége lesz, hogy megtalálja a megoldást.

IKREK (május 21.-június 21.) - A mai napon a rögtönzéseivel alkothat a legnagyobbat. A talpraesettségén múlik minden. A magolás, a szokott utak helyett inkább figyeljen jobban a külvilágra, és időben reagáljon!

RÁK (június 22.-július 22.) - A Hold az ön jegyében jár, így most ki tudja domborítani az erősségeit. Mások is észreveszik a tehetségét, és azt is, hogy milyen sok mindenben van a segítségükre.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Szépnek ígérkezik a mai nap, sok mindent kínál önnek. Számos érdekes ötlete lehet most, ezek közül néhányat érdemes lenne le is jegyeznie. Ne hagyja, hogy nyomok nélkül múljanak el önben.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A Hold a Rák jegyében áll, szemben a Plútóval. Ez kissé kaotikussá teheti az életét. Néha az ár ellen kell úszni, maradjon nyugodt akkor is, ha a többiek világgá futnának.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Nyugodt, szép napra számíthat, élvezheti a pihenést. Délután azonban már inkább unalomnak fogja látni azt, ami délelőtt még a béke volt Ha izgalomra vágyik, menjen szórakozni!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A Hold a Rák jegyében áll, szemben a Plútóval. Szélsebesen elintéz minden házimunkát, utána már semmi sem tudja otthon tartani. Sporttal, mozgással töltheti a legjobban az idejét.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Nem kellene magára haragítania a szeretteit azzal, hogy folyton a saját igazságát bizonygatja. Általában nem is jellemző önre ez az akarnokság, ezért is lepi meg a családtagjait.

BAK (december 22.- január 20.) - Túl sokat akar egyszerre, és nincs igazán jelen, folyton másba kezdene bele. Délután bár nem drámai, de kellemetlenebb lesz a helyzet. Semmi sem sikerül egyből, mert annyira szétszórttá válik. Este pihenje ki magát!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Ha egyedülálló, akkor most kellene párt keresnie - valamelyik internetes társkeresőn levelezésbe bonyolódhat valakivel, aki igazán figyelemre méltó.

HALAK (február 21.- március 20.) - Nyugalmat és meghittséget sugároznak önre is a csillagai. Töltse a mai napot a barátai, családtagjai körében, lehetőleg a szabadban, vízparton. Szüksége van a feltöltődésre!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!