Horoszkópok

2016.12.29. 18:39

Napi horoszkóp - A Kos nosztalgikus hangulatba kerülhet

A Nyilas nyugtalannak érzi magát egész délelőtt.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Nosztalgikus hangulatba kerülhet a nap folyamán és a régi barátságok juthatnak majd az eszébe. Van, akivel nagyon régen beszélt, talán itt lenne az ideje felvenni a kapcsolatot!

Bika (április 21.-május 20.) - Teljesen más fordulatszámon pörög majd, mint a többiek a környezetében. Egész nap tenni-venni fog, de mindezt örömmel. Este még kedvesével is remekül kikapcsolódnak!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Úgy véli, hogy valamiért nem tudott maradéktalanul megfelelni magának. Azonban érdemes lenne nem csak ezt az ügyet, hanem a nagyobb képet nézni. Lehet, az mást mutat!

Rák (június 22-július 22.) - Végre túljutott a tervezés fázisán és hozzáláthat az álmai megvalósításához. Nagy lendülettel most veti bele magát a munkába, így pedig komoly eredményekre számíthat!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Mintha az utóbbi napokban csökkent volna a harci kedve. Könnyen javíthat a morálján, ha egy kicsit kényezteti magát. Egyen egy jó helyen, vegye meg magának, amire vágyik!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Szerelmi élete száznyolcvan fokos fordulatot vesz a mai nap folyamán. Egy izgalmas kaland, utazás van láthatáron! Teljesen adja át magát az élménynek!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Mindenkinek van egy határ, ameddig képes tűrni egy másik ember faragatlanságát, de önnél most betelt a pohár. Azonban ha beolvas neki, legyen stílusos!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ne másokat hibáztasson! Ha mindig ugyanazokkal a problémákkal találkozik a mindennapok során, akkor érdemes lenne a saját háza táján sepregetni.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nyugtalannak érzi magát egész délelőtt, nem igazán találja a helyét. Igyekezzen minden teendőjét hamar lerendezni és délután egyből az otthon melegébe menekülni!

Bak (december 22.- január 20.) - A kelleténél talán egy kicsit kényelmesebb lehet ma, így pedig lemarad majd pár dologról. Érdemes lenne azonban nyitott szemmel járnia, mert remek lehetőségek kínálkoznak!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nem szabad, hogy elbizonytalanodjon, ha a szakterületén valaki jobban teljesített a közelmúltban, mint ön. Sarkallja a dolog még keményebb munkára!

Halak (február 21.- március 20.) - Ma előfordulhat olyan szituáció, amikor másokra kell hagyatkoznia. Nem szokott és nem is szeret igazán segítséget kérni, de ma el kellene fogadnia, ha valaki felajánlja!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!