Horoszkópok

2017.01.22. 19:53

Napi horoszkóp - A Kos ma válaszút elé kerülhet

A Rák kellemes meglepetésre számíthat.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Válaszút elé kerülhet: egy fontos döntést kell meghoznia, de nincs tisztában a valós feltételekkel. Jobb most várni egy kicsit. Ha azonban erre nincs idő, akkor tegye azt, amit a szíve diktál.

Bika (április 21.-május 20.) - Sok vitatkozásra, nehéz felismerésekre, kellemetlen hírekre számíthat a mai napon. Talán úgy érzi, mindenki az ellensége lett, pedig ez korántsincs így. Minden hír a tisztánlátását segíti.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Fáradtan indul neki a hétnek, nehezen kel ki az ágyból, és csak délutánra szedi össze magát valamelyest. Próbálja kihasználni az ebéd utáni órákat, még behozhatja a lemaradását.

Rák (június 22-július 22.) - Kellemes meglepetésre számíthat. Talán egy váratlan találkozás, ajándék, vagy szép kaland, ami önre vár. Minden jól megy, csak legyen rá nyitott, hogy észre is vegye a szépet és a jót!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Befelé fordulásra szólítanak fel a csillagok. Ha ön nehezen tűri a magányosságot, akkor is jól jöhet önnek. Ha másként nem tud a világtól elvonulni, akkor sétáljon egy szép helyen.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Pénzügyileg sikerül rendbe tennie valamit. Sokat köszönhet a párjának, aki sokszor ügyesen, a háttérből irányítja, és mindig megtalálja a módját, hogy jókedvre derítse.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Talán most jött el az ideje a munkahelyváltásnak. Ha frusztrációin nem tud úrrá lenni, és a pénzzel is elégedetlen, akkor itt az ideje az álláskeresésnek. Csak ne kapkodjon!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egy önző, tapintatlan ember megpróbálja rászedni valamire. Ön elég bölcs ahhoz, hogy visszautasítsa a kérését, és később is határozottan tartsa magát távol az illetőtől.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma jól tud összpontosítani, és a hivatásában is sikereket érhet el. Próbáljon meg harmonikusan együttműködni másokkal. Hagyja magát meggyőzni az észérvekkel.

Bak (december 22.- január 20.) - Ha a mai napon gépkocsival indul útnak, legyen nagyon óvatos, mert egy vezetés közben elkövetett apró figyelmetlenség is kellemetlen perceket, és komoly károkat okozhat.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A Hold a Nyilas jegyéből indul. Egyik ismerőse elbűvölheti, de kiderül, hogy nem minden önzés nélkül teszi. Talán végül már olyasmibe is beleszól, amiről nem kérte a tanácsát.

Halak (február 21.- március 20.) - Vonzónak talál valakit, de amikor szorosabbra fűzné a kapcsolatot, kiderülhet, hogy mégsem ő az igazi. Ne erőltessen semmit, hagyja, hogy maguktól történjenek a dolgok.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!