Horoszkópok

2016.09.23. 13:04

Napi horoszkóp - A Kos lovagolja meg a lehetőséget!

A Szűz legyen egy picit önzőbb!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Közelebb érzi magát a céljaihoz, mint korábban bármikor. Most aztán tényleg minden helyzetben úgy tűnik, hogy ad a gép, szinte nem is tud hibázni. Hát lovagolja meg a lehetőségeket!

Bika (április 21.-május 20.) - Kissé álmosabban indul a reggele, mint általában, és ugyan szombat van, önnek mégis sok teendője akad. Próbáljon meg felpörögni és mihamarabb hozzálátni a feladatokhoz!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Akármennyire is töri magát, bizony vannak helyzetek, amiből nem tud győztesen kijönni. Ezt el kell fogadni és a nagyobb képet nézni. Az valószínűleg mást mutat!

Rák (június 22.-július 22.) - Vigyázzon, hogy ma aztán tényleg mindenre legyen ideje, amit csak eltervezett! Szoros beosztást írt a napra, semmiképpen sem térhet el tőle. Minden más csak ezek után jöhet!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nincsenek a legnagyobb rendben a pénzügyei, ami borzasztóan letörte az utóbbi napokban. Ma azonban nem várt pénz állhat a házhoz. Valaki rendez egy régi tartozást!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Most csakis a saját ügyeivel foglalkozzon, ugyanis azok is éppen elég gonddal járnak. Nincs szüksége más nyűgére, bánatára. Legyen egy picit önzőbb!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ön mindig szeret biztosra játszani, mindenféle sallang nélkül. Most is ezt tenné, de valaki buta kérdésekkel hátráltatja és teljesen kizökkenti az előre eltervezett kerékvágásból.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Hétvége ellenére sok teendője akad majd, és csak akkor fog teljesen mgnyugodni, ha ezeket letudja. Kérhet segítséget is, párja egész biztosan ön mellé áll!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Könnyen lehet, hogy ma lemarad majd egy igen kecsegtető lehetőségről, de egyet se búsuljon, mert lesz még alkalma javítani. Sőt, az is lehet, hogy még a hétvégén!

Bak (december 22.- január 20.) - Azon van, hogy a körülmények ellenére megpróbáljon nyugodt maradni. Ha ez sikerül, akkor nincs senki, aki ma megállítsa. Fontos, hogy hideg fejjel tudjon dönteni!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma, ha lehet, semmilyen komolyabb feladatba ne fogjon, mert könnyen elragadhatják közben az érzelmek és elvihetik más irányba. Egész eddigi munkáját kockáztatja!

Halak (február 21.- március 20.) - Az élet egyik fontosabb területén igen komoly nézőpontváltás várható önnél, ami lehet, hogy már a hétvégén események láncreakcióját indítja el. Adja át magát neki!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!