Horoszkópok

2016.09.28. 14:33

Napi horoszkóp - A Kos ajtaján bekopogtat a szerelem!

A Rák próbáljon lehiggadni!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ha ön egyedülálló, akkor ma jó eséllyel bekopogtathat az ajtaján a szerelem. Valaki a munkahelyén jóval többet érez ön iránt puszta barátságnál. Valami kialakulhat.

Bika (április 21.-május 20.) - Mostanában egyre kevésbé tud parancsolni az indulatainak, és ezt az az ember is észrevette, akinek imponálni szeretne. Ha továbbra is így viselkedik, csak elijeszti!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Egészen addig nem akart beleszólni barátai ügyeibe, amíg azok nem voltak kihatással önre, azonban most fordult a széljárás, és már magát is érinti a dolog. Csak határozottan!

Rák (június 22.-július 22.) - Egész nap az idegein fognak táncolni, már kora reggeltől. Valaki nem végzi el a feladatát, ezért önnek borul az egész napirendje. Próbáljon lehiggadni, és este egy kicsit kikapcsolódni.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Valaki olyan csúnya pletykákat terjesztett önről, hogy alig tudta magát kivágni a kellemetlen helyzetből. Most, hogy minden rendben, felkeresheti a bűnöst.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Véletlenül sem akar semmit sem elkapkodni, de úgy érzi, most már csak időpocsékolás tovább várni. Ha már tudja a következő lépéseket, akkor talán tényleg felesleges is!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Valóban nyomasztó a teher, ami a vállain pihen egy ideje, de nem tud mást tenni, mint hogy összeszedi magát, és hideg fejjel átgondolja a lehetőségeit. Van megoldás!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Nincs gond az ön munkaütemével, bárki bármit mondhat. Csupán arról van szó, hogy valamivel több idő kell most egy feladat elvégzésére. Roppant precízen dolgozik!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Túltengett önben az önbizalom az utóbbi időben, ezért valaki az orrára koppintott. Most látja csak, hogy milyen jól tette az illető, ugyanis egy baklövéstől mentette meg.

Bak (december 22.- január 20.) - Tudja, hogy minél inkább igyekszik, annál inkább olyan irányba húz el, ahova más nem fogja követni. Egyedül kell bejárnia ezt az utat, így nincs mese, tovább kell menetelnie!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ne húzzon ujjat a főnökével! Nem jöhet ki jól a dologból. Még akkor sem szabad leállni vele vitatkozni, ha száz százalékig tudja, hogy önnek van igaza.

Halak (február 21.- március 20.) - Lehetséges, hogy egy nagyobb vitában ma önnek kell a békítő szerepét eljátszania. Próbálja meg mindkét félt meghallgatni, és megérteni az álláspontjukat. Utána döntsön!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!