Horoszkópok

2016.03.31. 11:24

Napi horoszkóp - A Kos a barátaival ünnepelhet

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos – A mai nap igen kedvezően alakul majd az anyagiakat tekintve. Lehetséges, hogy pont ma kap fizetésemelést, vagy érik be egy nagyobb üzlet. Este barátaival ünnepelheti a sikert!

Bika – Mielőtt elmondaná a véleményét, át kell vennie, hogy mit veszíthet, vagy éppenséggel mit nyerhet az ügyön. Legyen megfontolt és előre látó, sok múlik azon, hogy viselkedik ma!

Ikrek – Most nem lesz ideje elmélkedni, okokat keresni, egész egyszerűen az eredményeket kell hoznia! Ehhez maximális koncentráció kell és a legjobb tudása, akkor menni fog!

Rák – Elég nehezen halad egy bizonyos feladattal, de a legnehezebb résznél, amikor már majdnem feladná, akkor valaki segítő kezet fog nyújtani. Valaki olyan, akitől nem várta volna.

Oroszlán – Ismeri a mondást, miszerint aki mindig farkast kiált, annak nem hisznek majd, ha tényleg jön a farkas. Próbáljon meg kicsit önálló lenni, és nem mindenen túlpörögni!

Szűz – Úgy érzi, hogy rájött a dolgok nyitjára, és ezáltal nagy lendületbe is jött. Ha sikerül ezt megőriznie az egész napon át, akkor több régi ügyet is le fog tudni zárni!

Mérleg – Sok mindent átértékelt az utóbbi időben, így nem csoda, ha egyelőre nem tudja, hogy pontosan merre is haladjon tovább. Talán ilyenkor jó megoldás kicsit sodródni!

Skorpió – Végre teljesen utolérte magát és még egy olyan ügyet is sikerült lezárni, amiben már egyáltalán nem bízott. A tanulsága a dolognak, hogy legközelebb körültekintőbb lesz.

Nyilas – Különös ellentmondásokba keveredhet a nap folyamán, és főleg azok fogják ma bosszantani, akik amúgy közel állnak magához. A szokottnál ezért ingerültebb, türelmetlenebb lehet.

Bak – Most közelebb áll a céljához, mint korábban bármikor, mégis megrémiszti a felelősség, ami egyre jobban nehezedik a vállaira. Meg kell próbálnia kitartani még egy kis ideig!

Vízöntő – Nem a legjobb híreket kapja ma, az tény, de remekül fogadta őket. Továbbra is próbálja megőrizni a nyugodtságát és akkor jól tud majd reagálni rájuk. Ne kapkodjon!

Halak – Olyan személlyel hozhatja össze a sors, akit már egy ideje meg szeretett volna ismerni. Az érzés az illető részéről kölcsönös, így igazi nagy egymásra találás a találkozásuk!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!