Horoszkópok

2017.06.19. 17:32

Napi horoszkóp - A Halaknak szerencsés fordulatot vehet az élete

A Bak szerelmi ügyekben ma ne határozzon.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Bika jegyében található, a Mars a Rák jegyében áll. Nem lehet azt mondani, hogy a mindennapok dolgait lazán tudja venni. Ám szerencsére a humorát azért megőrzi!

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Bika jegyében áll. Ma bármit elérhet, mindent megkaphat, szinte „csakúgy", nem kell különösebben küzdenie érte... Környezetében az emberek ma nagyon barátságosak.

IKREK (május 21.-június 21.) - A munkáját nem érzi elég sikeresnek, és ez ingerlékennyé teszi. A korábbinál több energiát fektetett bele, de a nyereség mégsem jelentkezik. A szerelemben új fejlemények lesznek.

RÁK (június 22.-július 22.) - Bár alapvetően jó hatások érvényesülnek az életében, elképzelhető, hogy egy-két dologról le kell majd mondania. Emiatt ne bosszankodjon, az ön ideje is eljön hamarosan.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Hold a Bika jegyében áll, a Mars a Rák jegyében jár. Felgyorsulnak ön körül az események, ami jót is, rosszat is hoz. Arra azonban ügyeljen, hogy ne az események irányítsák önt.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Nagyra értékeli az együttműködést, de ma mégsem lesz könnyű együtt dolgozni másokkal. Úgy érzi, nem képes a jelenlegi „csapattal" megváltani a világot.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Sajnos ma semmi sem megy olyan könnyen, mint ahogyan azt ön szeretné. Egy lehetőség szertefoszlik, valószínűleg valamilyen anyagi vonatkozásában nem működik a dolog.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A Hold a Bika jegyében áll az ön párkapcsolatokat jelző sorsterületén. Fizikailag jól van, de a hangulata nem az igazi. Vigasztalja az a tudat, hogy hamarosan javulni fog a helyzet.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Merkúr az Ikrek jegyében áll, együtt a Nappal. Ez különösen sok sikert ígér! Minden téren jól alakulnak ügyei, csak legyen türelme kivárni a végeredményt.

BAK (december 22.- január 20.) - A Hold a Bika jegyében áll. Sikerül megváltoztatnia valamit, amit mára tervezett be. Szerelmi ügyekben ma ne határozzon. Mérlegeljen, mi a jobb: a hirtelen változtatás vagy a békés megértés.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - A Hold a Bika jegyében áll, a Mars a Rák jegyében látható. Ez lesz a hét legjobb napja az ön számára! Szerencsés kézzel nyúlhat a pénzzel összefüggő dolgokhoz.

HALAK (február 21.- március 20.) - A komoly nekiveselkedés ideje jöhet el. Szerencsés fordulatot vehet az élete a mai napon, komoly támogatókra talál. Ezért persze irigyei száma is megnő...

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!